Valerie Maes

Tips om het voorspel langer te laten duren

Kinderen, stress, werk en een druk sociaal leven kunnen nefast zijn voor het seksleven. Vooral het seksuele voorspel moet er vaak aan geloven. We komen tijd te kort en daarom moet een vrijpartij snel beginnen en snel eindigen. Jammer, want een uitgebreid voorspel betekent meer passie en meer lust. Tijdens een seksueel voorspel bouw je de seksuele spanning op en stel je het orgasme (en voor mannen tevens de zaadlozing) uit. Kortom, dankzij een heerlijk voorspel kan je meer (en langer) van elkaar genieten. Weg vluggertjes, welkom voorspel! Maar hoe zorg je voor een langer voorspel?

Mega Sexy DobbelsteenSpeel een spannend spelletjes!

Erotisch gezelschapspelletjes die geschikt zijn voor een opwindend en extra lang voorspel zijn meestal niet duur. Het zijn zeer eenvoudige spelletjes die niet veel voorbereiding vragen. De spelregels zijn gemakkelijk en vragen weinig concentratie. Bijvoorbeeld de Mega Sexy Dice (zie afbeelding) is een grote, zachte dobbelsteen. Op deze dobbelsteen staan verschillende seksstandjes. Rol met de dobbelsteen en doe het standje! Spannend!

Geef elkaar een lekker smaakje

Doe smakelijke bodypaint (aanrader: bodypaint Colore Moi), likbare massageolie of glijmiddel met smaak. Wanneer je elkaar een smaakje geeft kan je het daarna oplikken. Glijmiddel of massageolie met smaak heeft bijvoorbeeld dezelfde capaciteiten als een neutrale massageolie of neutraal glijmiddel. Je kan glijmiddel met smaak gebruiken om het seksuele plezier te verhogen. Dit glijmiddel maakt vagina en anus vochtig waardoor de penetratie aangenamer verloopt. Massageolie met smaak is ook geschikt voor een volledige lichaamsmassage. Combineer likken met masseren en het voorspel duurt lekker lang!Oogmasker voor lang voorspel

Oogjes dicht en strelen

Elkaar verwennen met een heerlijke massage is een absolute topper voor een lang voorspel! Doe een beetje massageolie in de palm van je hand of op je vingertoppen. Begin met de schouders en laten je handen langs de rug naar de binnenkant van de dijen glijden. Heel ontspannend en opwindend. Vergeet bij het masseren de erogene zones niet. Neem de tijd om je partner uitgebreid te verwennen. Een massage kan je nog spannender maken door je partner te blinddoeken met een goede blinddoek of een oogmaskertje. Wanneer je niets ziet kan je alleen maar voelen. Gebruik een ganzenpluimpje (slechts € 5 bij seksshop Erotiekonline!) en streel de gevoelige lichaamsdelen van je partner. Je zal versteld staan van de zachtheid en het plezier van de fijne veren. De huid gaat tintelen wat een erotisch gevoel geeft.

7 Reacties

 1. avatar natje zei:

  voorspel, voorspel, voorspel!! ik ben fan! hahaha

 2. avatar pieter s. zei:

  mijn tip: doe alle twee een blinddoek om en betast elkaar, zachtjes elkaar strelen dan vloeit dit spelletje vlot over in lekker neuken.

 3. avatar angelique zei:

  masseren en strippen werken altijd

 4. avatar kev zei:

  ik vind het altijd heerlijk wanneer mijn vrouw me langzaam begint te likken. Van boven naar onder en dan langs mijn ballen met haar tongetje 🙂

 5. avatar deckers d. zei:

  sexy lingerie is altijd geslaagd als voorspel. voor mannen een string en vrouwen in een mooi bhsetje of catsuit

 6. avatar hete hilde zei:

  Wij doen soms geile ideetjes in een washandje en trekken dan een opdracht. en daarna gaan we het idee spelen 🙂

 7. avatar kirsten zei:

  een simpel dineetje bij kaarslicht is als heel geslaagd als seksueel voorspel

Reageren op dit artikel