Valerie Maes

Tips voor latex lingerie

Latex lingerie is erg populair. Het wordt gedragen in fetish clubs, maar ook thuis is latex lingerie een enorme aanrader. Het is sexy, opwindend en voelt aangenaam. Vrijen in latex lingerie geeft een spannend tintje aan de vrijpartij. Ben je niet meteen voor latex lingerie te vinden? Begin met een latex laken. Laken lakens zorgen ervoor dat er geen blijvende vlekken van massageolie of glijmiddel op de propere lakens of op de zetel komen. Bijvoorbeeld, het latex laken zwart is van kwalitatieve, natuurlijke latex gemaakt.

Voor de echte latex liefhebbers geef ik enkele tips om latex lingerie te kopen.

Latex overallDe juiste maat!

Kies de juiste maat voor je latex lingerie. Draag je in het dagelijkse leven een medium, kies dan ook voor een medium voor je latex kledingstuk. Latex is gemaakt om mooi, nauw om het lichaam te spannen. Ga dus zeker geen grotere maat kiezen uit angst dat de latex lingerie te klein zou zijn.

Vraag hulp

Latex lingerie is sexy om te dragen, maar niet altijd gemakkelijk om aan te trekken. Ga je voor een latex catsuit of een latex overall (zie foto) dan kan je best hulp vragen. Latex past compleet om het lichaam waardoor het niet gemakkelijk is om latex aan te trekken. Kiezen voor latex lingerie met een rits verhoogt het comfort om het latex pak aan- en uittrekken. Vrouwen die willen genieten van het aangename gevoel dat latex biedt, beginnen best met een latex mini-rok of een latex jurkje. Dit latex kledingstuk trek sneller aan dan een latex broek.

Bewaar latex zorgvuldig

Berg je latex lingerie zorgvuldig op. Latex is gevoelig voor zonlicht en vochtige plaatsen. Na het dragen van latex dien je het latex kledingstuk grondig proper te maken. In latex lingerie zweet je erg gemakkelijk. Om op termijn onaangename geuren te vermijden, was je het latex lingeriestuk met een beetje zeep en laat je het drogen. Stop je latex kledij nooit of te nimmer in een wasmachine!

1 Reactie

  1. avatar latexmaster zei:

    latex is gewoon het beste wat er bestaat!!

Reageren op dit artikel