Alisa Dupont

Tips voor romantische cadeaus!

Een erotische cadeautje is leuk. Zeker tijdens de feestdagen is een sexy, spannend cadeau geslaagd om samen te delen. Wanneer je je partner compleet wilt verrassen geef je er best een romantisch cadeau bij. Liefde en passie gaan perfect hand in hand en tijdens de donkere, koude winterdagen is het de perfecte manier om je geliefde te tonen hoeveel je om haar/hem geeft. Combineer erotische cadeautjes zoals seksspeeltjes en erotische kleding met een liefdevol geschenk. Ik geef een overzicht van de leukste, romantische cadeautjes, die werkelijk recht uit het hart komen! Romantische cadeaus

 • Geef tickets voor een concert, voorstelling of festival. Wanneer je tickets geeft voor een evement dat in de toekomst ligt, betekent dit dat je vertrouwen hebt in jullie gezamelijke toekomst.
 • Het klinkt cliché maar mannen en vrouwen vinden het fantastisch als er voor hen wordt gekookt. Maak een heerlijke maaltijd klaar, brand kaarsjes, doe een fles wijn open en (indien je een man bent) geef een bos bloemen. Dit cliché blijft werken!
 • Een romantisch cadeau heeft niets met geld te maken. Geef een cadeau dat recht uit je hart komt.Geef iets waar je partner van droomt, naar verlangt of iets wat helemaal bij haar/zijn persoonlijkheid bevalt. Wanneer je partner ervan droomt om ooit een boek te schrijven, kan je een mooi, in leder gebonden boek cadeau geven. Zo’n cadeau betekent dat je je geliefde volledig begrijpt en hem/haar steunt in haar wensen en dromen.
 • Plan een verrassingsuitstapje. Vertel je partner dat hij/zij op een bepaalde datum niets mag plannen. Indien mogelijk vraag je zelf om een dagje vakantie te nemen. Neem je partner mee op een romantische etentje, een romantisch kasteelweekend of naar een wellnessoord. Neem tijd voor elkaar en geniet van het moment. Wanneer je op de bestemming bent aangekomen, kan je partner een leuk, romantisch cadeau geven, zoals een Warmwaterkruik Hart. Voor de durvers: haal chocolade bodypaint uit je koffer en geef je partner een heerlijke verwenbeurt. Chocolade is bovendien de perfecte lustopwekker. Een ander gewaagd cadeau is een eetbare slip.
6 Reacties

 1. avatar valentijn zei:

  de liefde van de man gaat door de maag 🙂 maar ook die van een vrouw!

 2. avatar Rob zei:

  ik heb ooit een vibrator gegeven en daar een briefje bij gestoken “voor de momenten dat je me moet missen” en het was 1 van mijn beste kado’s ooit.

 3. avatar dark kristel zei:

  ik heb ooit het bed vol rozenblaadjes gestrooid, kaarsjes laten branden en…mijn toenmalige vriend vond het een stom idee

 4. avatar kev zei:

  te veel romantiek, wanneer het er van afdruipt vind ik ook beetje overdreven.

 5. avatar amadee zei:

  Ik doe wel eens graag romantisch, maar het moet idd natuurlijk blijven. Geen rozenblaadjes voor mij 🙂

 6. avatar ash. zei:

  romantiek betekent…samen film kijken in een warme pyjama hihihi

Reageren op dit artikel