Valerie Maes

Tips voor sexy kerstcadeaus

Sneeuw dwarrelt naar beneden, het haardvuur gaat aan en kinderen zingen kerstliederen. Welgeteld nog 19 dagen en het is weer kerstmis! Een echt familiefeest waarbij gezelligheid, liefde, familie en cadeautjes centraal. Want, wat is hemelsnaam een kerstfeest zonder een mooi versierde kerstboom met daaronder leuke kerstcadeautjes. Ieder jaar wordt het moeilijker om een leuk, geschikt kerstcadeautje te vinden. Neem een kijkje in onze seksshop en ontdek allerlei leuke en verrassende geschenktips. We zetten de leukste ideeën op een rijtje.

Sexy lingerie voor mannen en vrouwen blijft een topper!Tips sexy kerstcadeaus

Al verschillende jaren staat sexy lingerie op de eerste plaats. Sexy babydolls, een mooie string, mooie catsuits of een verleidelijk jarretellessetje zijn leuk om te geven en om te krijgen. Het betekent dat jij je partner in een sexy setje wilt zien. Dat je tijd neemt om je partner te bewonderen in een leuk niemendalletje. Na het eten en het familiebezoek nemen jullie de tijd voor elkaar. Lekker samen zijn in sexy lingerie. Vrouwen geven hun mannelijke partner een mooie of grappige string omdat mannen het meestal niet voor zichzelf (durven te) kopen. Mannen gaan voor jarretellessetjes of catsuits omdat het er exclusief en bijzonder uitziet.

Om in de stemming van kerst te blijven kan je voor je geliefde sexy kerstlingerie kopen. Kerstlingerie heeft meestal een rode kleur met allerlei witte details. Kortom, in de kleuren van kerstmis.

Massagesetjes om samen te delen

Een massagesetje is verrukkelijk voor jou en voor je partner. Je geeft je geliefde een cadeau waar ook jij plezier aan beleeft. Een massage is een teken voor je partner dat je meer sensuele tijd met je partner wilt delen. Een leuk massagesetje is de massage- en sexspeeltjes kit paars. In deze massageset zit een kleine g-spot vibrator, een zachte massageveer en een kwalitatieve massageolie die je ook als glijmiddel kunt gebruiken. De complete set kost slechts € 25.5. Wanneer je de spulletje afzonderlijk koopt ben je meer dan € 35 kwijt.

Seksspeeltjes voor jou en mij

Waarom een vibrator of masturbator kopen als er ook seksspeeltjes bestaan die je samen met je partner kan gebruiken. Zo zijn er vibrators en butt plugs met een draadloze afstandsbediening zodat jij je partner vanaf een afstand kunt laten genieten. Leuk zijn de vibrerende penisringen die beide partners plezier verschaffen. Een vibrerende penisring stimuleert de clitoris en zorgt tegelijk voor een stevige erectie.

5 Reacties

 1. avatar B. Paul zei:

  sexy lingerie is idd een leuke tip maar als je de maat van je vriendin niet kent heb je daar niets aan 🙂

 2. avatar henk zei:

  Hoi Valerie, wat wil jij voor kerstmis? Ik wil wel een cadeautje voor jou kopen

 3. avatar margot zei:

  ik krijg liever geen sexy lingerie, mr een massage vind ik wel een goed idee

 4. avatar *lucas* zei:

  als mijn vriendin zichzelf inpakt en daarna uitkleedt is dat het mooiste kdo 🙂

 5. avatar sweety zei:

  ik geef liever een cadeau dan er een te krijgen

Reageren op dit artikel