Gitte

Trends in anale seks: bleaching, piercing en stretching

Anale seks is hotter dan hot. Niet alleen homokoppels genieten van deze vorm van seksbeleving, ook heterokoppels hebben het genot van anale seks ontdekt. We sommen even de laatste ontwikkelingen op vlak van anale seks op.

BleachingAnale bleaching

Anale bleaching is het ontkleuren van de huid rond de anus. Deze trend is ontstaan in de Verenigde Staten. De vraag naar anale bleaching is sterk gestegen nadat men merkten (na een ontharing) dat de huid rond de anus een donkere kleur heeft.
De huid wordt tevens donkerder naarmate men ouder wordt.

Heel wat mensen laten zich overhalen tot producten met chemische stoffen en de gevaarlijke stof hydroquinone. Gelukkig zijn er ook veilige producten die een effectieve huidverkleuring garanderen. Pink Daisy Bleaching Cream is een product op basis van natuurlijke ingrediënten.

Anale piercingPiercing

Recentelijk is het piercen van de anus aan zijn opmars begonnen. Zowel mannen als vrouwen versieren hun anus met een piercing. De cirkelvormige piercing wordt aan de rugzijde van de anus geplaatst. De ene helftverdwijnt achter de sluitspier, de andere helft is zichtbaar.

Vrouwen dragen meestel een piercing met een fijn glassteentje. Liefhebbers van anale seks beweren dat anale seks alleen maar beter wordt wanneer je een anale piercing draagt.

Vind je een piercing erotisch? In onze seksshop vind je bull rings. Deze non-piercing tepeljuwelen zien er erg sexy uit. Ze maken bovendien de tepels lekker hard.

Stretching

Anale stretchingDe doorsnede van je anus kan je uitrekken. Dit kan zelfs tot 38 cm! Het proces van anale stretching is erg tijdrovend. Je moet veel geduld hebben, en voorzichtig te werk gaan. Het principe lijkt op oorstretching. Je steekt iets in de anus, en elke keer steek je iets met een grotere diameter in de anus. Je kan beginnen met een kleine butt plug en telkens een groter exemplaar nemen. De Pop Plug of de Butt Plug Classics zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hier zeer geschikt voor. Na 3 tot 6 u keert de anus terug naar zijn normale diameter.

Sommigen beweren dat je door anale stretching minder kans maakt op aambeien na anale seks.

3 Reacties

 1. avatar lindsay zei:

  auw! dat kan toch niet goed voelen een anale piercing?? vind het wel een knappe foto 🙂

 2. avatar yarno zei:

  die anale piercing is zoooooooooooo lekkeerrrrrrrrrrrrr

 3. avatar pim zei:

  heb een anale piercing, super, zou hem niet meer willen missen!
  Stretchen is makkelijk gegaan, zit nu op 90 mm diameter, zalig!!!!

Reageren op dit artikel