Alisa Dupont

Verfrissende seksspeeltjes voor een hete zomer!

Vandaag wordt het in België meer dan 30 graden! Hoog tijd om verkoeling op te zoeken. Want, dit warme weer en de brandende zon zorgen ervoor dat ons libido naar de hoogste toppen vliegt.
Voel jij de warmte branden op onbekende plaatsen? Met deze verfrissende seksspeeltjes kunnen jij en je partner de warmte te baas. 30 graden? Laat maar komen…

Lekker fris met Freezer Pleaser

freezer pleaserFreezer Pleaser is een kleine, handige maar vooral verfrissende massager. Het is van echt ijs gemaakt. Het systeem werkt heel eenvoudig: Je vult de houder met water, plaatst hem enkele uren in het vriesvak en haalt een ijskoud seksspeeltje uit de diepvrieskast. Op het uiteinde zit een drukknop waardoor dit speeltje lekker gaat vibreren.

De Freezer Pleaser heeft stimulerende nopjes die man en vrouw plezieren. Dit seksspeeltjes is leuk om alleen te gebruiken, maar kan samen voor enorm veel sekssueel plezier zorgen. Je masseert elkaars warme rug en glijdt zachtjes langs erogene zones zoals hals, tepels en binnenkant dijen. Bij mannen kan dit koele seksspeeltje de eikel en balzak laten tintelen; bij vrouwen zorgt de Freezer Pleaser voor een heerlijke sensatie. De combinatie van het ijs met de gloeiende huid geeft een uniek gevoel dat voor herhaling vatbaar is.

Sexy ijsjes

Niets zo verfrissend als een lekker ijsje! Met de ijsblokjesmaker in penisvorm en de ijsblokjesmaker in borstvorm maak je snel een zoet en fris ijsje in de vorm een penis of borst. Vul de ijsblokjesmaker met limonade, yoghurt of vloeibare chocolade. Neem een kleine penis of borst en lik hem heel sensueel in het zicht van je partner. Leuk als voorspel!

Ice Lube creme

Ice Lube is een verfrissende crème. Je kan hem gebruiken als massagecreme, maar ook als stimulerende crème. Wist je dat vrouwen die een beetje verkoelende crème zoals Ice Lube op hun clitoris smeren sneller en gemakkelijker een orgasme krijgen? Het koeleffect zorgt ervoor dat he bloed sneller stroomt en de clitoris geprikkeld wordt.

10 Reacties

 1. avatar blondie zei:

  wanneer de zon schijnt heb ik meer zin om te vrijen 🙂

 2. avatar simon zei:

  wil ik wel eens proberen die freezer pleaser. met ijsblokjes is het altijd zo een heel gedoe

 3. avatar T.T. zei:

  Niets boven een ijsblokje op mijn tepels 😀

 4. avatar heike zei:

  ijsblokjes zijn idd zalig, alleen spijtig dat ze zo snel smelten 😛

 5. avatar turelure zei:

  zon is inderdaad een heel goed middel om meer zin te krijgen in een wilde sexparty

 6. avatar beatle zei:

  tijdens de zomer kan je soms buiten gaan vrijen. dat is een heel lekker gevoel. back to nature!!

 7. avatar filootje zei:

  meer zin in de zomer??? geef mij maar de winter. lekker tegen elkaar kruipen ipv bezweet tegen elkaar liggen te snurke

 8. avatar rupert zei:

  als het zo’n weer blijft als dezer dagen heb ik in de zomer evenveel zin als in de winter

 9. avatar kurtje zei:

  Winter of zomer?? Ik heb ALTIJD zin 😀

 10. avatar turelure zei:

  Haha, dat is ook bij mij!

Reageren op dit artikel