Marcel Breemans

Vergroot je erectie met Bathmate!

De droom van iedere man? Een grotere, dikkere en hardere erectie! Wij, mannen, houden ervan om op te scheppen over onze dikke en grote penis. Toch is een grote erectie niet altijd vanzelfsprekend. Stress of lichamelijke problemen kunnen een negatieve invloed op de erectie hebben. Een grotere penis kan je krijgen door een chirurgische ingreep, maar dit is zeker niet zonder gevaren. De medische wereld heeft zich nog niet toegespitst op deze vorm van plastische chirurgie. Gelukkig bestaan er andere middelen om een grotere en langere penis te krijgen. In seksshops kan je degelijke en efficiënte hulpmiddelen vinden voor een natuurlijke penisvergroting. Het enige nadeel is dat deze producten niet goedkoop zijn. Een kwalitatieve penisstretcher kost gauw €179.

Een goedkopere oplossing voor een harde en langdurige erectie is een penispomp. Een penispomp bestaat uit een koker. Op deze koker zit meestal een soort blaasbalg of drukpompje. Op die blaasbalg moet je met geregelde tussenpozen drukken. Er bestaan uiteraard automatische penispompen. Het voordeel van deze soort is dat jij je niet moe hoeft te maken. Het is sneller, maar even efficiënt als de niet-automatische penispompen. Op de meeste penispompen zitten maatstaafjes. Zo zie je de penis letterlijk groeien.

Bij een penispomp wordt de ruimte rond de penis luchtledig gezogen. Ze worden daarom ook vaak vacuumpompen genoemd. Door het luchtledig zuigen groeit de erectie wat een hardere, dikkere penis geeft. En geef toe heren, welke man wil er niet op zijn best uitzien voor zijn partner!

BathmateHarde erectie met water

De revolutionaire uitvinding van 2008 is zonder twijfel de Bathmate (zie afbeelding). De Bathmate is een penispomp die de erectie laat groeien door het principe van de hydraulische druk. Niet lucht, maar water zorgt voor een hardere erectie. De Bathmate kan je in bad, maar ook in de douche gebruiken.

De Bathmate is een exclusieve penispomp die door de Engelsman John Oakes werd uitgevonden. Oakes is al 22 jaar actief in de erotische business. Hij probeert leuke, innovatieve erotische producten uit te vinden. Zijn doel is om effectiviteit, kwaliteit en prijs op elkaar af te stellen. Hij speurt de erotische markt af, en tracht een beter artikel te fabriceren. Vanuit dit standpunt is de Bathmate ontstaan..

Kleine penis

Het idee van de Bathmate ontstond toen John Oakes in een stressvolle periode een kleine erectie kreeg. Hij had die dag met een bloedmooie vrouw afgesproken. Rampscenario! Dit wou hij nooit meer meemaken. Oakes testte verschillende penispompen maar die hadden niet het gewenste resultaat.

De penispompen die hij probeerde hadden allemaal gebruiksproblemen. Meestal vielen de verschillende onderdelen uit elkaar. Oakes wou een kwalitatieve penispomp ontwerpen die uit één compleet geheel bestond. Bovendien voelde het luchtledig zuigen vaak pijnlijk. Tijd voor een nieuw principe! Tijd voor een pijnloze, handige, kwalitatieve en efficiënte penispomp!

Welkom grote penis

Voordat Oakes de Bathmate op de markt bracht, heeft hij elk aspect zorgvuldig getest. Allereerst ontdekt Oakes dat water veel aangenamer voelt dan lucht. Bij de traditionele penispompen zorgt het vacuüm-effect dikwijls voor een pijnlijke erectie. Bij de Bathmate niet. Een ander voordeel is dat erectie gelijkmatig groeit. De penis past volledig in de koker en wordt gelijkmatig gestimuleerd. Het water zorgt bovendien voor een natuurlijke penisoefening. De erectie wordt groter en dikker. Na een tijdje had Oakes de Bathmate niet meer nodig. Hij kreeg vanzelf een hardere en grotere erectie.

De Bathmate bood voor Oakes niets anders dan voordelen. Dat was het moment dat hij besloot de Bathmate te produceren. Dit was het begin van een echt succesverhaal. De Bathmate werd in enkele jaren wereldwijd de best verkochte penispomp ooit. Bij sexshop Erotiekonline vind je hem voor slechts €68.99. Kijk en vergelijk, nergens goedkoper!

1 Reactie

  1. avatar Poeran zei:

    Ik wil graag wat informatie en hoe ik het moet kopen,
    Ik woon in suriname zuidamerika en wenst graag of er hier ook te verkrijgen is.Ik heb al eerder een gebruikt,maar die gaat telkens los onder spanning en het doet pijn.maar wat ik hier heb gelezen lijkt deze heel interesant voor mij.
    Graag uw reaktie hierop.
    Vriendelijke groeten

Reageren op dit artikel