Gitte

Volg de mode en haal een luipaard in de slaapkamer!

De nieuwste herfstmode blaakt van de luipaardprints. Van schoenen tot sjaals, jurkjes en rokjes zijn in deze sexy print gemaakt. Het kan een subtiel kantje zijn of een volledig kledingstuk van luipaardprint. Deze trend werd al jaren gevolgd in de erotische sector. Luipaardprints zijn sexy en schreeuwen om aandacht. Wanneer je luipaardprints in de slaapkamer of in je lingerie verwelkomt zal je partner zonder twijfel de nodige aandacht aan jou geven. En is dit stiekem niet wat we allemaal willen? Een beetje meer aandacht van je partner dankzij sexy luipaardprints! Let’s go…

luipaard catsuitLuipaard catsuit

Het luipaard catsuit (zie foto) van het luxe-merk Leg Avenue is te mooi om naast te kijken. Dit sexy pakje zit als een tweede huid en volgt de vrouwelijke lijnen van jouw figuur. Het wordt helemaal met een uitdeugende halsketting en lieve oortjes bezorgd. Dankzij dit luipaard catsuit zal je meteen de aandacht van je partner hebben. Begin als een stoute poesje te spinnen en lok je partner naar de slaapkamer. De volgende stap is aan jullie!

Oogmasker met luipaardprint

Een oogmaskertje met luipaardprint zoals het oogmasker leopard is onmisbaar voor koppels die van stoute spelletjes houden. Door je geliefde te blinddoeken worden de andere zintuigen aangesproken. Niets kunnen zien betekent dat smaak-, reuk en voelorganen op hun scherpst worden gezet. Wanneer je jouw partner begint te strelen zal hij/zij de strelingen intenser beleven dan wanneer hij of zij geen oogmaskertje draagt.

Bondagesetje met luipaardprint

Veel bondagesetjes hebben eens sexy luipaardprint. Door een bondagesetje te gebruiken dat met een luipaardprint is afgewerkt geef je de hele bondagescène een erotisch tintje. Veeleer zijn deze zogeheten luipaardsetjes van zacht materiaal gemaakt. Hierdoor zijn ze perfect voor iedereen die van soft-bondage houdt. Met soft-bondage kunnen jij en je partner de grenzen van het vastbinden, vastketenen en onderwerpen aftasten. Hou je van meer? Dan kan je een stapje verder gaan en soft-bondage combineren met stoutere attributen zoals zwepen of mondknevels.

3 Reacties

  1. avatar gert zei:

    mijn vrouw draagt bij regelmaat catsuits en dat is super heet!!

  2. avatar jo.ke zei:

    ik draag al jaren jurkjes, rokjes en broeken in luipaardprint.ik werd altijd als hoer bekeken en nu draagt iedereen het. te gek voor woorden!!

  3. avatar jannemie zei:

    ik hou normaal niet van die luipaard prints maar in de slaapkamer moet dit zeker kunnen. geweldig

Reageren op dit artikel