Alisa Dupont

Voorbinddildo’s? Alleen voor lesbiennes?

Strapless voorbinder met vibratieVoor heteroseksuele koppels bestaan er verschillende sekstoys, maar ook voor lesbische koppels zijn er seksspeeltjes ontwikkeld. Voorbinddildo’s zijn populaire seksspeeltjes voor lesbiennes. Een voorbinddildo is vol en stevig.
Dankzij deze seksspeeltjes kunnen vrouwen elkaar penetreren. Het woord voorbinddildo komt van "het voorbinden van de dildo". De allereerste voorbinddildo’s kon je met verstelbare bandjes om de heupen vastbinden.

Tegenwoordig bestaan er ook strapless voorbinders, de zogeheten voorbinders zonder bandjes. Deze opmerkelijke dildo’s hebben een kort en een langer uiteinde. De ene vrouw brengt het korte uiteinde vaginaal in. Met het langere stuk kan zij haar vrouwelijke partner penetreren. Bij iedere stoot verwent het kleine stukje de vagina van de vrouw die stoot. Een erg populaire voorbinddildo is de strapless voorbinder met vibratie (zie afbeelding). Deze kwalitatieve dildo breng je in en trakteert beide partners op een heerlijke verwenbeurt. Deze voorbinddildo kost bovendien slecht € 49.95.

 

Voorbinddildo voor hetero’s?

Voorbinddildo’s zijn erg geliefd als seksspeeltje voor lesbiennes, maar het laatste jaar worden deze sekstoys ook erg gesmaakt door heteroseksuele koppels. De nieuwe trend van seksbeleving wordt pegging genoemd. De vrouw bindt een voorbinddildo om en penetreert de man anaal. Door de anus van de man te penetreren wordt de prostaat gestimuleerd. Dit betekent dat de man een zeer hevig orgasme zal krijgen. Wanneer je als koppel anale seks gaat beleven moet je een degelijk glijmiddel gebruiken.

Voorbinddildo’s, meer bepaald holle voorbinders, worden ook door mannen gedragen. Een holle voorbinddildo helpt wanneer de man last heeft van erectiestoornissen. De slappe penis wordt in de holle voorbinder gestoken. Nu kan de man zijn parter alsnog penetreren. Na een tijdje zal zijn eigen penis opnieuw hard worden.

4 Reacties

 1. avatar katia zei:

  o jeej, dat klinkt echt zalig om een keertje de rollen om te draaien! 🙂

 2. avatar Niki zei:

  Ik ben een lesbische vrouw en samen met mijn partner gebruiken we soms voorbinders. Het is heel opwindend om mijn vriendin te zien genieten. We spreken over onze vriend en niemand die weet wie dat is…spannend

 3. avatar caramia zei:

  we hebben een voorbinder geprobeerd maar de onderdanige rol was niet voor mijn man weggelegd 🙂

 4. avatar kirsten zei:

  je kan een voorbinder zoals die op de foto ook als dubbele dildo gebruiken!

Reageren op dit artikel