Alisa Dupont

Voorspel tip: samen in bad!

Het inluiden van een vrijpartij, het zogeheten voorspel, is spannend en brengt beide partners in de juiste sfeer. Door jezelf of je partner seksueel op te winden zal je meer zin krijgen om te vrijen en sneller een orgasme krijgen. Dit komt omdat erogene plekjes beginnen te tintelen wanneer ze (voor het vrijen) worden gestreeld of gemasseerd.

Er zijn allerlei ideeën en seksspelletjes om het voorspel leuk en spannend te maken. Een aanrader is samen in bad gaan. Het water geeft een natuurlijk gevoel, je blijft dicht bij elkaar (“samen in 1 badkuip”) en het lichaam van je partner krijgt een sexy, frisse geur. Een gewassen lichaam is veel makkelijker te liefkozen, te kussen, te likken of te strelen. Samen in bad gaan geeft je de mogelijkheid om elkaars lichaam (beter) te bestuderen en te bekijken. Je kan je partner zachtjes en traag wassen, en, ondertussen zijn of haar borsten, billen, penis of andere sexy lichaamsdelen bewonderen.

Er zijn allerlei seksuele attributen die het samen in bad gaan nog leuker en spannender maken.

Sexy gelzeepjes

Sexy gelzeepjes, zoals het Kamasutra gelzeepje, laten je partner glimlachen en geven het lichaam een aangenaam, sexy geurtje. Sexy gelzeepjes zijn verpakt in erotische zakjes en zullen de fantasie de vrije loop laten. Het Kamasutra gelzeepje bijvoorbeeld, is verpakt in een plastic zakje met een print van een seksstandje. Na het wassen kan je samen met je partner het spannende standje proberen.

vibratiebal sponsWatermassage met vibratie

Wanneer je elkaar compleet wilt opwinden is een vibrerende spons een aanrader. Doe wat gelzeep op de vibratiebal en de zeep zal beginnen te schuimen. Hierdoor wordt de geur van de zeep veel intenser en is het wassen van de partner nog leuker. Je kan schuim op intieme plekjes doen en het zachtjes weg blazen. Of doe wat geurend schuim op erogene plekjes zoals borsten en penis en vraag aan je partner of hij/zij deze schuimplekjes wilt wassen met de vibratiebal. Kortom, ideeën genoeg voor een spannend voorspel!

Seksspeeltjes in bad

Heel wat seksspeeltjes zijn geschikt voor in het water. Ja, zelfs seksspeeltjes die kunnen trillen en dus batterijen verbruiken mogen in water worden gebruikt. Belangrijk is dat deze toys volledig waterdicht zijn. Om volledig zeker te zijn is het beter om een seksspeeltje te gebruiken dat geen batterijen nodig heeft. Een dildo of butt plugs kunnen jij en je partner samen gebruiken en mogen mee in bad. Door het water zal de dildo of anaalplug nog lekkerder naar binnen glijden. Seksspeeltjes zijn ook naast de badkamer perfect als opwarmertje voor een hete vrijpartij.

3 Reacties

  1. avatar diego zei:

    wij gaan samen in bad en dat is een zalige ervaring. in het begin is het wat zoeken naar een juiste houding maar wanneer je het water voelt en het lichaam van je partner ben je echt aan het genieten. na het wassen belanden we dan ook steevast tussen de lakens

  2. avatar uiltje zei:

    ik ga liever samen in een douche dan samen in bad. bad is veel te krap

  3. avatar king kong zei:

    wanneer je het een beetje kunt word vrijen in bad zalig. je doet hele andere standjes dan in bed en ook het koude materiaal voelt heel sexy tijdens het stoten

Reageren op dit artikel