Bart Van Lommelen

Waar ligt de mannelijke g-spot?

waar ligt de mannelijke prostaatDe vrouwelijke g-spot heeft voor de meeste mannen en vrouwen geen geheimen meer. Er zijn al boeken vol geschreven, zelfs films gemaakt, over het meest gevoelige plekje van de vrouw. Een g-spot vibrator of g-spot dildo vindt door zijn gebogen kopje moeiteloos de vrouwelijke g-spot.

De grote onbekende is ongetwijfeld de mannelijke g-spot. Jawel, hij heeft er ook een! Waar vind je deze mysterieuze genotsplek?

Maak de anus zuiver met een anaal douche, ga met je vinger in zijn anus en zoek naar het plekje dat aanvoelt als een harde, ruwe walnoot. Masseer stevig en geef hem het orgasme van zijn leven!

Met een seksspeeltje zoals Anaal vibrator Pleasure Wand of de Private Dancer hoef je je vingers niet te gebruiken en kan je zijn prostaatklier uitermate stimuleren. Deze anaalspeeltjes zijn speciaal ontworpen voor het makkelijk bereiken van de mannelijke g-spot en zijn vaak ook uitgerust met een vibrerende bullet die het geheel extra stimuleert.

4 Reacties

 1. avatar Kapitein Nemo zei:

  Kan ik met een voorbinder ook de mannelijke g-spot stimuleren? wie heeft kan me hier wat uitleg over geven? dank je wel

 2. avatar Gitte zei:

  met een voorbinder kan je zeker de mannelijke g-spot stimuleren. de meeste voorbinders zijn flexibel genoeg zodat je de mannelijke g-spot kan stimuleren

 3. avatar guy zei:

  ligt de mannelijke gspot in de kont?? SHIT

 4. avatar nordin zei:

  hahaha!! Gieren, man! Dat is zeker shit dat de mannelijke gspot daar ligt

Reageren op dit artikel