Valerie Maes

Waarom houden vrouwen van de zeepaard vibrator?

Er zijn heel wat vibrators die vrouwen kunnen bekoren, maar Sensuous Seahorse, ofwel de bekende zeepaard vibrator, heeft heel wat positieve eigenschappen om een vrouw het hoogste genot te bieden!

Sensuous Seahorse vibrator
Koop de Sensuous Seahorse

De zeepaard vibrator is een kleine, compacte vibrator. Door zijn kleine afmetingen is deze lieve vibrator geschikt voor op reis. Hij verdwijnt tussen de spullen in je handtas of reiskoffer, en zal door zijn discrete uiterlijk niet opvallen. Niemand die weet dat dit lieve zeediertje een trillende verwenner is.

Dit zeepaardje is zeer makkelijk te bedienen. Op zijn buikje staan zachte druktoetsen waarmee je de snelheid kunt regelen. Deze vibrator kan je traploos regelen, wat betekent dat je dit zeepaardje van zacht naar hard kunt laten vibreren.

Sensuous Seahorse is van zachte siliconen gemaakt. Siliconen is een veilig en huidvriendelijk materiaal. Wanneer je dit materiaal combineert met glijmiddel op waterbasis geniet je van een erg natuurlijke penetratie. Door het glijmiddel schuift de vibrator makkelijk naar binnen en wordt de vibratiesnelheid goed verspreid.

Met zijn slanke neus trilt deze vibrator tegen de g-plek. Deze zeepaard vibrator is bovendien niet alleen geschikt om de vagina te masseren. Met het staartje en de neus kan je de clitoris stimuleren.

Begrijp je nu waarom vrouwen dol zijn op deze lieve, roze vibrator?

2 Reacties

  1. avatar domi zei:

    hij is vooral voor uitwendig gebruik reuze leuk

  2. avatar m/a zei:

    ik heb geprofiteerd van de actie en deze vibrator is heel leuk omdat hij zo zacht is

Reageren op dit artikel