Marcel Breemans

Waarom is een klein seksspeeltje goed als eerste toy?

Wat is een goed seksspeeltje om te beginnen? Deze vraag wordt vaak gesteld.
Heel wat mannen en vrouwen willen graag experimenteren met erotische attributen, maar durven de eerste stap niet te zetten. Vrouwen die houden van een dikke penis vergrijpen zich dikwijls aan een veel te dikke vibrator. Mannen kijken te veel naar de buitenkant: een mooie vagina zal ook wel lekker voelen. Dit heeft vaak een teleurstellende resultaat. Er wordt te veel van het seksspeeltje verwacht. En, een slechte ervaring met een eerste seksspeeltje heeft dikwijls als gevolg dat er niet verder wordt geëperimenteerd. Zonde, want er bestaan heel wat uiterst aangenamen, ergonomische, krachtige en anatomisch perfecte seksspeeltjes!

Wat is een goed seksspeeltje om te beginnen? Dat is een kleine seksspeeltje! Je begint klein en bouwt voorzichtig op naar een explosieve climax.

Waarom een kleine seksspeeltje om te starten?

 • kleine vibratorEen klein seksspeeltje is compact en kan je lekker verstoppen. Ben je bang om betrapt te worden met je nieuwste genotsmiddel? Dan verstop je jouw kleine vibrator of penisring onder je nachtkussen, in je broekzak, in je nachtkastje of onder je bed. Kleine seksspeeltjes zijn zo klein en compact dat niemand ze zal opmerken.
 • Kleine seksspeeltjes maken weinig geluid. Je eerste ervaring met een seksspeeltje moet aangenaam en voor herhaling vatbaar zijn. Daarom is het heel belangrijk dat jouw eerste seksspeeltje geen of weinig geluid maakt.
 • Kleine seksspeeltjes kan je gebruiken om verschillende intieme lichaamsdelen te prikkelen. Een kleine vibrator is niet alleen geschikt om de vagina te verwennen. Dit kleine trillende speeltje is ook bedoeld om tepels, penis en clitoris te prikkelen. Hoe kleiner het seksspeeltje, hoe meer geschikt voor verschillende lichaamsdelen. Geweldig om nieuwe sensaties te ontdekken.
 • Een groot voordeel van kleine seksspeeltjes is hun enorme kracht. Wanneer een klein seksspeeltje kan trillen, zal hij dat zeer sterk doen. Meestal laten deze kleine, trillende seksspeeltjes de hele hand vibreren.
6 Reacties

 1. avatar rose zei:

  ik was zo slim om te starten met een super grote vibrator. pijn!!! vind dit dus een geweldig artikel!!

 2. avatar steffie zei:

  helemaal mee akkoord! met een kleine vibrator kan je ook de man verwennen!!

 3. avatar hero zei:

  wat kan je dan met een kleine vibrator bij een man doen?

 4. avatar b. H. zei:

  penis, eikel, teelballen, oorlelletjes, billen, voeten… je kan het zo gek niet bedenken en wanneer je als vrouw dit aanraakt krijg je al zin 🙂

 5. avatar koos zei:

  mijn vriendin heeft een keertje met een kleine vibrator het plekje achter mijn balzak gestimuleerd. wtf!! dat was zalig goed!!

 6. avatar jippeke zei:

  eigenlijk sta ik helemaal niet open voor sexspeeltjes maar door een kleine vibrator zou ik me veel minder bedreigd voelen 😛

Reageren op dit artikel