Valerie Maes

Waarom is Tongue Twister de ultieme clitorisstimulator?

Hou je van een orale verwenbeurt? Hou je van krachtige vibraties? Wil je jouw sexspeeltje delen met je partner? Dan hou je van Tongue Twister!

Tongue TwisterTongue Twister is een kleine tong die de clitoris op een zeer intense manier kan verwennen. Plaats de tong tegen de clitoris en laat je naar de zevende genotshemel leiden. Het zachte, silicone materiaal van Tongue Twister voelt uiterst aangenaam en natuurlijk. Wanneer het materiaal de huid raakt zal je niet merken dat het geen echte tong is. Met de makkelijke bediening kan je deze stimulator in 3 verschillende vibratiestanden zetten. Let op! Deze clitorisstimulator vibreert ontzettend snel. Dit komt door de metalen bullet die in het zachte materiaal zit. De vibraties worden door het stevige materiaal beter geconcentreerd en beter naar de clitoris geleidt.

De Tongue Twister is bovendien niet alleen geschikt voor dames. Je kan dit sexspeeltje ook perfect samen gebruiken. Laat het zachte, razend snelle tongetje tegen de eikel, tepels, teelballen of anus trillen.

Gebruik deze clitorisstimulator samen met glijmiddel op waterbasis. Het maakt het likken van deze fijne, snelle tong nog natuurlijker. Voor dames die houden van zeer intense prikkels kan je deze Tongue Twister combineren met een stimulerende gel of creme zoals Orgasmus Cream.

2 Reacties

  1. avatar madelief zei:

    ben zeer tevreden over dit sexspeeltje!!

  2. avatar annick81 zei:

    leuk artikel. ik probeer ook altijd een clitoriscreme bij mijn sexspeeltjes te gebruiken. dat voelt veel intenser.

Reageren op dit artikel