Marcel Breemans

Waarom seksspeeltjes in je relatie gebruiken?

Seksspeeltjes in de relatieHeel wat koppels staan wantrouwig tegenover het gebruik van seksspeeltjes. Seksspeeltjes zouden een negatieve invloed hebben op de seksuele relatie. Een mega dildo of een butt plug kan inderdaad de foute indruk wekken, maar kleine seksspeeltjes zijn leuk voor hem en haar.

Vibrerende penisringen

Klein, discreet en uiterst effectief! Dat zijn vibrerende penisringen. Vibrerende penisringen zijn seksspeeltjes die voor een langdurige erectie zorgen. Het bloed kan niet door de penis stromen waardoor de man zijn erectie langer kan vasthouden. Hierdoor stelt de man zijn zaadlozing uit en beleeft hij zijn orgasme heviger. Vibrerende penisringen stimuleren bovendien de clitoris en/of de schaamlippen. Kortom, een seksspeeltje dat leuk is voor hem en haar. Een seksspeeltje dat een positief effect heeft op de seksuele relatie.

Pluimpjes

Pluimen worden vaak vergeten en dat is jammer! Pluimen zijn leuke seksspeeltjes om je partner te plagen. Je streelt de erogene zones van je geliefde met de zachte (vaak gekleurde) veren, waardoor de huid zachtjes gaat kietelen. Pluimen zijn ook leuk om je naakte huid te bedekken. Wandel een keertje de slaapkamer binnen met enkel pluimen. Draag een pluim over je geslachtsdelen en de nieuwsgierigheid van je partner is geprikkeld.

4 Reacties

 1. avatar van gestel anneke zei:

  wij hebben sinds kort een vibrator en wanneer mijn man te diep met zijn neus in de boeken zit, doe ik mijn kamerjas aan en begin mezelf te penetreren met die vibrator en dan heb ik zijn volle aandacht

 2. avatar Mina zei:

  wow anneke! dat is idd super geil. een vrouw die met zichzelf speelt dat is een van de lekkerste dingen om naar te kijken 😀

 3. avatar frank zei:

  dan kan ik ook niet van mezelf blijven. dan begin ik spontaan te rukken

 4. avatar J.M. zei:

  ik vind het ook fantastisch om een sexspeeltje met een afstandsbediening te gebruiken. dat is super om te zien hoe het vrouwtje geniet!

Reageren op dit artikel