Marcel Breemans

Waarom zijn kleine vibrators leuk?

Kleine vibrators, de zogeheten mini vibrators, zijn ontzettend leuke seksspeeltjes voor vrouwen en mannen. Dikwijls vergissen vrouwen zich in de grootte van een vibrator. Het is niet omdat een vibrator dik en lang is, dat dit seksspeeltje aan je seksuele wensen beantwoordt. Een Nederlands onderzoek uit 2010 heeft zelfs uitgewezen dat vrouwen meer plezier beleven aan een kleine vibrator. Hoe en waarom is een mini vibrator leuk?

Lekker klein

Een kleine vibrator is meestal niet groter dan een pink. Door zijn kleine afmetingen kan je dit seksspeeltje op een klein en onzichtbaar plaatsje verstoppen. Bovendien kan een mini vibrator mee op reis. Het past perfect in je rugzak of handtas. De kleine afmetingen zijn vrouwvriendelijk en ideaal voor een eerste seksspeeltje.

Love BulletKrachtig

Een klein seksspeeltje heeft een krachtige, sterke vibratiesnelheid. Dit komt omdat de trilfrequenties zich spreiden over een kleine oppervlakte. Klein zijn betekent ook dat deze seksspeeltjes weinig geluid maken. Een ideaal voorbeeld van kracht en stille vibraties is de populaire Love Bullet (zie foto). Deze liefdeskogel is ideaal om verschillende plekjes te stimuleren, trilt enorm krachtig en maakt geen geluid. Kortom, het perfecte seksspeeltje om als eerste speeltje te gebruiken.

Multifunctioneel

Kleine vibrators zijn multifunctioneel. Ze zijn geschikt om de vagina te prikkelen, maar kunnen ook dienst doen om andere intieme plekjes te verwennen. Stimuleer clitoris en tepels met een kleine vibrator of probeer dit leuke seksspeeltje bij je partner. Tijdens een massage zal een klein seksspeeltje ontzettend lekker voelen tegen de onderkant van de voeten, in de hals of bij de binnenkant van de dijen. Met een heerlijke massageolie worden de trillingen intenser gestuurd.

4 Reacties

 1. avatar tess zei:

  een kleine vibrator is idd veel beter als die grote dingen. Heb een keertje een vibrator gehad die gewoon pijn deed als ik hem probeerde in te brengen

 2. avatar Sperminator zei:

  Vrouwen zeggen toch altijd: hoe dikker hoe beter???

 3. avatar troetel zei:

  @ sperimantor: beter een kleine die van wanten weet dan een grote waar je niets mee kan aanvangen 🙂

 4. avatar teske zei:

  ik hou toch meer van een kleine vibrator. een grote vibrator doet veel meer pijn

Reageren op dit artikel