Gitte

Wat als mijn vagina te droog is?

Ben je seksueel opgewonden, maar wordt jouw vagina niet nat? Vervelend,he. Je partner zal het gevoel krijgen dat hij iets fout doet of denken dat je een spelletje speelt. En het zogeheten faken is voor vele mannen not-done! Meestal begrijpen mannen wel dat een lichaam anders kan reageren in een opgewonden status. Er zijn heel wat mannen die geen erectie krijgen of te snel klaarkomen wanneer ze hun hoogst opgewonden niveau bereikt hebben. Voor mannen zijn er allerlei oplossingen, maar ook vrouwen hebben niets te vrezen.

Wanneer je opgewonden bent, maar je vagina wordt niet nat, dan grijp je best naar het wondermiddel glijmiddel.

geen natte vagina

Glijmiddel: waterbasis of niet?

Glijmiddel maakt de vagina op een natuurlijke en snelle wijze vochtig. Je partner zal weinig tot geen verschil voelen met het vaginaal vocht en het glijmiddel. Het glijmiddel zorgt ervoor dat de penis makkelijker in de vagina schuift en dat de vagina langer vochtig blijft. Op deze manier is de wrijving tussen de vagina en de penis minder sterk waardoor de man langer kan vrijen. Op deze manier krijgt de vrouw meer kansen en meer tijd om een orgasme te krijgen.

Het meest gebruikte glijmiddel is glijmiddel op waterbasis, dat met alle seksspeeltjes en condooms gebruikt mag worden. Maar, stilaan is het glijmiddel op siliconenbasis in opmars. Siliconen glijmiddel is een zacht glijmiddel dat niet alleen als natuurlijk smeermiddel kan worden gebruikt. Een siliconen glijmiddel is ook fantastisch om te masseren. De basis van dit glijmiddel is siliconen dat de huid voedt zonder de poriën te verstoppen, extra kang vochtig blijft en zelfs onder water kan gebruikt worden. Het enige minpuntje is dat dit glijmiddel niet in combinatie met seksspeeltjes van siliconen mag worden gebruikt.

4 Reacties

 1. avatar jojo zei:

  speeksel helpt ook altijd 😛

 2. avatar Pia zei:

  Ba speeksel vind ik echt vies! Daar hangt altijd een geur aan

 3. avatar u.d. zei:

  wij gebruiken altijd glijmiddel op siliconenbasis omdat dit veel zachter en natuurlijker voelt dan het waterbasis glijmiddel

 4. avatar jess zei:

  ik stond eerst niet open voor glijmiddel maar moet ook zeggen dat sinds wij glijmiddel gebruiken ik meer geniet.

Reageren op dit artikel