Bart Van Lommelen

Wat draag ik in een fetish club?

Zoeken jij en je partner nieuwe spanningen? Ben je het traditionele vrijen beu of wil je gewoon een totaal nieuwe ervaring beleven? Ga een keertje naar een fetish club! Een fetish club is een nachtclub waar fetish kleding zoals latex en leder, bondage en bdsm centraal staan. In sommige fetish clubs kan je actief deelnemen aan het spannend spel, andere clubs houden het braver.

Voor je naar een fetish club gaat, moet jij jezelf enkele vragen stellen. Wie gaat er mee (of ga je toch best alleen), waarom ga je naar een fetish club en wat zijn jouw verwachtingen, en (misschien wet het belangrijkste) wat draag je in een fetish club?

De outfit voor een fetish clubRoze Latex Mini-Jurk

De ideale outfit om de eerste keer naar een fetish club te gaan, is niet duur. Stel je gaat naar een fetish club en ontdekt dat deze uitbundige speeltuin helemaal niet aan jou is besteed. Dan heb je letterlijk geld weggesmeten. Koop een outfit van een aantrekkelijke prijs en je zult geen spijt krijgen van je kleine investering.

Zorg er altijd voor dat jij je comfortabel voelt in het fetish pakje. Draag je graag rokjes en jurken, koop dan ook een fetish rokje of jurkje, en ga niet plots een broek dragen.

Fetish kleding is meestal latex lingerie of lederen lingerie. Latex en leder zijn aangename materialen die lekker om het lichaam zitten. Tegenwoordig bestaat er ook fetish kledij dat met een polyester of pvc (plastic) werd bedekt. Deze kledij zit comfortabeler. Meestal heeft deze fetish kleding een rits, haakjes of knopen waardoor je het kledingstuk snel kan aan- of uittrekken. Een echte aanrader voor een fetish club is de roze latex mini-jurk (zie afbeelding). De kleur is opvallend, het zit aangenaam en ziet er betoverend vrouwelijk uit!

Je sexy latex of lederen outfit maak je compleet met een paar erotische schoenen. Dankzij plateauschoenen (bijvoorbeeld plateau insteker zwart) lijk je slanker, groter en sexier. Grotere vrouwen stralen meer autoriteit en dominantie uit!

5 Reacties

 1. avatar fetish godess zei:

  Zalig om te lezen! Ik denk niet dat een fetish club kan tegenvallen. Wij bezoeken al enkele jaren een gekende fetish club in antwerpen en elke keer is een nieuwe belevenis!

 2. avatar da vinci zei:

  o dat roze jurkje is sexy! als mijn vriendin dit aandoet wil gerust onderdanig zijn! hehehe

 3. avatar lederkoning zei:

  leder is veel geiler dan latex!

 4. avatar » Wat neem ik mee naar een fetish club? zei:

  […] ontdekken een nieuwe wereld en leren de diepste verlangens van elkaar ontdekken. In de blog "Wat draag ik in een fetish club?" heb je kennis gemaakt met de perfecte outfit voor een fetish club. Latex, leder en vinyl zijn […]

 5. avatar trudy zei:

  leder is ook wel moeilijker te onderhouden. dat moet je al naar een speciale droogkuis brengen. geef me dan toch maar latex.

Reageren op dit artikel