Gitte

Wat heb ik nodig om met een seksspeeltje te masturberen?

Oke, je hebt je nieuwste seksspeeltje thuis ontvangen en wil hem heel graag gaan testen. Uiteraard, zo’n nieuw speeltje vraagt je volledig aandacht. Zal het een goed speeltje zijn? Of heb je je vergist? Zal deze nieuwe vibrator je laten kennismaken met nieuwe horizonten? Zal deze masturbator voor een aangenaam en intens orgasme zorgen? Een nieuw seksspeeltje is altijd een ontdekkingstocht, maar wat heb je nodig om met je nieuwe seksspeeltje te masturberen?

Masturberen met seksspeeltjes

 • Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. Doe de deur op slot en zet de gsm uit. Je kan pas genieten van je seksspeeltje als je volledig ontspannen bent.
 • Wanneer je een speeltje hebt gekocht dat trilt, zoals een vibrator of vibrerende bullet, heb je de juiste batterijen nodig. In onze online seksshop staat bij de vibrerende seksspeeltjes steeds vermeld op hoeveel en welke batterijen het speeltje werkt. Een vibrator of masturbator dat veel en grote batterijen nodig heeft trilt doorgaans harder dan een speeltje dat op kleine batterijen werkt. Hou je van een krachtige vibratie? Ga voor meer batterijen.
 • Wanneer je je seksspeeltje met iemand deelt dat niet je vast partner is is het belangrijk om een condoom te gebruiken. Condooms voorkomen dat soa’s worden doorgegeven. Via het vaginale vocht of het sperma op het seksspeeltje kunnen geslachtsziekten worden doorgegeven.
 • Wil je maximaal van je vibrator, dildo of masturbator genieten? Gebruik glijmiddel. Neem bijvoorkeur glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel is veilig in gebruik met condooms en seksspeeltjes. Siliconen glijmiddel voelt zachter dan glijmiddel op waterbasis, maar mag niet met alle seksspeeltjes gebruikt worden. Ben je zeker dat je speeltje niet van siliconen is gemaakt, dan kan je siliconen glijmiddel gebruiken.
 • Na gebruik moet je seksspeeltje grondig reinigen. Meestal is een beetje lauw water en een katoenen doek voldoende, maar poreuze materialen zoals latex reinig je het beste met een goede toycleaner. Hierdoor kunnen er geen bacterieën in de poriën nestelen.
5 Reacties

 1. avatar ikketje zei:

  veel rust en geen binnen vallende kinderen! 🙂

 2. avatar ikketje zei:

  ik hou van masturberen maar hou het graag natuurlijk, als de poes niet nat word ga ik geen glijmiddel gebruiken om te kunnen masturberen. vind dat onecht en een beetje zielig

 3. avatar Tom zei:

  Ik vind glijmiddel juist heel belangrijk! Dat geeft een zeer natuurlijk gevoel, zeker een warm glijmiddel laat een grotje voelen als een echt poesje!

 4. avatar pauw zei:

  glijmiddel laat je ook langer van je speeltje genieten

 5. avatar jimmy zei:

  ik masturbeer altijd wanneer we gaan vrijen. dan kom ik net zo rap klaar

Reageren op dit artikel