Valerie Maes

Wat heb ik nodig voor een erotische massage?

Het licht gedimd, en paar sfeervolle kaarsjes en wat massageolie kunnen je in de perfecte stemming brengen. Je kan je partner prikkelen met een struisvogel-pluim of verwennen met een massage-kever of massageprikkel. Door een massage met kwalitatieve massageolie gaat het lichaam zich helemaal ontspannen en creëer je de ideale sfeer voor een sensueel voorspel. Sensuele massages zijn erotischer dan gewone massages. Je gaat hierbij je partner het gevoel geven dat hij/zij zeer aantrekkelijk is. Hierdoor gaan bij je partner erotische gevoelens naar boven komen. Bij deze soort van massages ga je je niet speciaal richten tot de geslachtsdelen. Je kan wel de erotische en gevoelige plekjes meer aan bod laten komen.

Erogene massage zones

Erotische massageDe erogene zones bij zowel de man als de vrouw zijn onder andere de vingers, voeten, gezicht, buik en navel, binnenkant elleboog, hals en andere lichaamsdelen. Een lichaamsdeel dat ook vaak geniet van een lekkere (harde) massage zijn de billen. Je kan er speels in knijpen en wat harder masseren dan de andere plekjes. Je kan het tempo van de massage opdrijven door de borsten en tepels zachtjes te masseren. Ook bij mannen is dit een erogene zone. Naar het einde van de erotische massage kan je naar de geslachtsdelen afzakken en elkaars hoogtepunt laten bereiken. Een lekker ontspannende en erotische massage vormt het ideale voorspel tot een heuse vrijpartij, maar dit is geen noodzaak.

Massages kan je op verschillende manieren geven. Je kan je handen gebruiken, maar deze zijn soms een beetje ruw en geeft een kleine demper op sommige massages. Een nattere en sensuelere benadering is de massage met de tong. Het speeksel dat stilletjes opdroogt over de huid kan de partner een hemels gevoel geven.Met een tongvibrator – Tongue Joy kan je het lichaam op verschillende erogene zones stimuleren. Maar er zijn natuurlijk ook andere manieren om elkaar lekker te verwennen.

Massageolie Satine MoiDe massageolie

Om een ideale massage te verkrijgen zijn er verschillende massageolies op de markt. In verschillende geuren en met elk een bepaald doel voor ogen. Zo zijn er neutrale massageoliën die de huid verzorgen en laten ontspannen. Ze kunnen de huid helemaal soepel maken en voorzien van de nodige vitaminen. Warm altijd eerst de olie op in je handpalmen en masseer daarna de zone naar jouw keuze. De massageolie die jij uitkiest, bepaalt het effect op je partner. Je kan ook kiezen voor de warme massageoliën. Deze zullen warm aanvoelen op het lichaam en zijn zeker aan te raden bij de erotische massages.

Massagespeeltjes

Naast de ruwe handen, een tong of de olie zijn er nog een heleboel andere massagespeeltjes op de markt. Zo kan je je partner laten genieten door hem of haar te strelen met een ganzenpluimpje. Wie siddert er niet van genot als een zachte pluim de binnenkant van je arm en of been streelt. De veertjes kunnen elk plekje van het lichaam doen prikkelen van plezier. Met de Funky Massager kan je je partner op liefst vier verschillende manieren masseren.

Bodypaint

Als je van lekkere smaken houdt, kan je jouw partner helemaal inwrijven met een chocolade bodypaint. Eerst kan je de partner helemaal insmeren, van kop tot teen met een zacht penseeltje. Daarna kan je sensueel elk lichaamsdeel zachtjes en sensueel aflikken. Een echte aanrader en vooral smakelijk als voorspel

MassagefiguurtjesMassagekever

Je kan het lichaam van de partner ook masseren met bepaalde figuurtjes. Je kan de speeltjes ook terugvinden met een vibrerende functie. Je kan bijvoorbeeld het vibrerend eendje of de massagekever gebruiken in combinatie met de massageolie. De massage zal zachter en comfortabeler aanvoelen en meer genot bezorgen aan je partner.

Gadgets

Na een zware en stresserende dag kan je je partner helemaal laten ontspannen met de luxe hoofdmassage (zie Prikkel De Luxe). Hierbij masseren 12 stalen draden de hoofdhuid en zorgen voor een intense stimulatie van de hoofdhuid en pure ontspanning. Dit massagespeeltje is afkomstig uit Australië en zou naast ontspanning ook seksuele gevoelens opwakkeren. Het is de ideale manier om met hardnekkige hoofdpijn af te rekenen. Het stimuleert tevens de bloedsomloop en het denkvermogen. Een andere manier om jouw hoofdpijn weg te werken is een relaxatie gelmasker.

4 Reacties

 1. avatar Heidiken zei:

  ik heb een massagekever en als mijn ventje me die kever een massage geeft dan ben wil ik belonen. het voelt goed als hij mij met de massagekever streelt. voor mij is dit het ideale voorspel.

 2. avatar hubert zei:

  die satine moi is ook en goede massage olie. mijn vrouw hebben heel lang een durex massageolie gehad, maar na het proberen van satine moi zijn we meteen overgestapt 🙂

 3. avatar kabouter wesley zei:

  mijn vriendin kwam onlangs met een pluim af en dat leek volgens mij weinig speciaal te zijn en…voor een keer moet ik zeggen dat ik er naast zat. heel leuk zo’n pluim in bed

 4. avatar jessy zei:

  een pluim voor je vrouw! hahahaha

Reageren op dit artikel