Gitte

Wat heb je nodig voor een one-night-stand?

One Night StandEen one-night-stand is een korte, seksuele relatie. Meestal kennen de personen elkaar niet en hebben ze elkaar toevallig ontmoet. Belangrijk bij een one-night-stand is dat beide partners geen intieme gevoelens tegenover elkaar koesteren. De seksuele daad en een spetterend orgasme is het belangrijkste einddoel van een one-night-stand. One-night-stands zijn de laatste jaren erg populair geworden. Een relatief groot percentage van de jongeren maar ook van ouderen heeft ooit een one-night-stand gehad. Sommige mensen zijn werkelijk verslaafd aan dit soort van seksuele contacten. Om een one-night-stand tot een goed einde te brengen, moet je wel je voorzorgsmaatregelen nemen. Kortom, je gaat op jacht en neem mee…

 • Bij een one-night-stand zijn condooms erg belangrijk. Je kent de andere persoon niet en weet niets van seksuele verleden. Om een seksuele overdraagbare aandoening (soa) te voorkomen draag je best een condoom. Wanneer je een condoom in een condoomhouder draagt bescherm je het condoom tegen de warmte van je portefeuille of broekzak.
 • Draag propere en sexy lingerie. Een kanten string ziet er verleidelijker uit dan een grote, katoenen onderbroek. Neem ook best een reserve slip of boxershort mee in je handtas of jaszak. Na de vrijpartij voel je je frisser wanneer je proper ondergoed kunt dragen.
 • Door de spanning kan de vochtigheid van de vagina anders doen. Een klein zakje of flesje glijmiddel bij de hand hebben is geen luxe.
 • Hou je gsm steeds in de buurt. Begint je sexy en leuke one-night-stand plots raar, dominant of erg handtastelijk te doen, bel dan een vriend of vriendin.
6 Reacties

 1. avatar kussiemien zei:

  ik ben verslaaf aan one night stands, geen verplichtingen, maar gewone sex! zallliiiggg

 2. avatar kwezel zei:

  niet alle sekspartijen voor 1 nacht zijn leuk. ooit belandde ik bij iemand in bed en even later zijn vriendin aan de deur! Ik heb me letterlijk onder het bed verstopt

 3. avatar Blondie zei:

  one night stand = een streling voor je ego

 4. avatar peter zei:

  ik hou van sex maar sex voor een nacht vin ik niks. heb er slechte ervaringen mee. vrouwen denken dan altijd dat er meer is.

 5. avatar babette69 zei:

  ik ben nog veel te jong om me te binden dus gaan wij (3 vriendinnen) soms om mannenjacht en proberen er eentje mee in de bossen te krijgen. de mannen hangen gewoon aan je lippen als je een jurkje en pumps draagt 🙂 zalig…

 6. avatar krieke zei:

  vrouwen die zich volledig overgeven vind ik maar niets.ik ben een man en wil ook nog wat jagen. een beetje playen en dan lekker trakteren en dan het bed in. de perfect one night stand!

Reageren op dit artikel