Alisa Dupont

Wat is de beste manier om je seksspeeltjes te bewaren?

Seksspeeltjes bewarenJe hebt een nieuw seksspeeltje gekocht. Een prachtige vibrator, dildo of butt plug waar je enorm van geniet. Je nieuwe seksspeeltje heeft de perfecte vorm, de ideale kleur en is uiterst gebruiksvriendelijk. Dit seksspeeltje wil je niet meer kwijt!

Meer en langer genieten van je nieuwe seksspeeltje doe je door het op de juiste manier te bewaren. Door je seksspeeltje goed en voorzichtig op te bergen, verhoog je de duurzaamheid en de levensduurte van je sekstoy. Kortom, hoe kan jij je seksspeeltje het beste bewaren?

Tips om je seksspeeltje te bewaren!

Batterijen weg

Heb je een seksspeeltje dat trilt (bijvoorbeeld een vibrator). Haal na gebruik de batterijen uit je seksspeeltje. Wanneer je de batterijen in je seksspeeltje laat steken, kunnen deze uitlopen. Hierdoor wordt je seksspeeltje onbruikbaar.

Lekker droog en donker

Bewaar je seksspeeltjes ver weg van zonlicht of vocht. Kies bij voorkeur een droge en donkere bewaarplaats. Je favoriete seksspeeltjes bewaren in de badkamer is geen goed idee. Wanneer er vocht bij de batterijen komt, kan dit het effectief werken van je sekstoy aantasten.

Hygiënisch proper

Maak na gebruik je seksspeeltje altijd proper. Dit kan met lauw water, maar gebruik bij voorkeur een aangepaste toycleaner. Een toycleaner reinigt het materiaal van het seksspeeltje dieper en zorgt ervoor dat bacterieën geen schijn van kans maken. Berg je seksspeeltje na gebruik nooit op zonder het proper te maken. Je seksspeeltje wordt een broedplaats van bacterieën en dat is niet de bedoeling.

Verschillende materialen

Kijk even na van welk materiaal je seksspeeltje is gemaakt. De meeste seksspeeltjes zijn van jelly, rubber of siliconen gemaakt. Wanneer je deze materialen naast of op elkaar bewaard, kunnen de materialen in elkaar gaan overvloeien. Je seksspeeltjes zullen aan elkaar gaan kleven. Conclusie: je seksspeeltje is klaar voor de vuilbak. Het is dus een absolute aanrader om je sekstoy apart te bewaren van andere seksspeeltjes. Dit kan heel simpel door je favoriete vibrator, dildo of butt plug in een opbergzakje of bewaardoosje te leggen.

5 Reacties

 1. avatar van gestel anneke zei:

  handig om te weten 🙂 dat van die verschillende materialen wist ook helemaal niet. ik hield al mijn toys bij in een grote zak, dat wordt eens grondig nakijken 🙂

 2. avatar K.G. zei:

  DAT IK DIT NU PAS LEES; IK HEB OOIT MIJN BATTERIJEN IN MIJN VIBRATOR LATEN STEKEN EN FUCK HELEMAAL NAAR DE KLOTE!!!

 3. avatar yoa-chan zei:

  Geniaal!
  Wat meer tips zou leuk zijn, maar verder echt wel handig. Ik vind dat plaatje trouwens ook een goed idee, hoe zou je aan zo’n koffertje komen?

 4. avatar fancy lady zei:

  @yoa-chan, ik denk dat dat een koffertje is dat je bij een knutselwinkel kunt kopen, omgetoverd tot een vibratorkistje. 🙂

 5. avatar AffemaArituem zei:

  Bedankt voor een interessante blog

Reageren op dit artikel