Bart Van Lommelen

Wat is een cockring?

Penis met penisringCockring is de engelstalige benaming voor penisring. Deze naam is ondertussen goed ingeburgerd. Een penisring is een ring die je over je penis of balzak schuif. Sommige cockrings kan je ook rond de eikel dragen. Een penisring of cockring zorgt voor een hardere en langdurige erectie. De ring knelt af waardoor er geen bloed naar de eikel of de balzak kan. De man beleeft hierdoor zijn ejaculatie intenser en heviger.

Penisringen bestaan in verschillende materialen. Je hebt siliconen, jelly en zelfs metalen penisringen.

Dubbele penisringen, zoals eight, kan je rond de penis en de ballen dragen. Het orgasme dat je bij zo’n ring krijgt, komt van heel diep.

Tegenwoordig bestaan er ook vibrerende penisringen. Deze cockringen, zoals purple jelly, stimuleren de clitoris. De Pussy Arouser Lovering gaat nog een stapje verder. Deze ring verwent de clitoris en de bilspleet. Draai je hem om dan voel je de kleine uitstulpingen tegen je balzak strelen.Wanneer je een penisring wilt aankopen, zorg je best dat je een ring koopt die niet te groot is. Wanneer de cockring kan afschuiven, heeft hij geen invloed op je erectie. Een penisring van jelly of siliconen (zoals lovering Rain) rekt goed uit en past dus altijd. Een penisring met dukknopen zit strakker als een gesloten ring. Er bestaan ook verstelbare penisringen, zoals penisring Stud. Je hoeft de ring maar aan te trekken tot hij heerlijk rond de penis of balzak drukt.

1 Reactie

  1. avatar Ball Stretchers en Cock Rings in metaal zei:

    […] penisring kan vaak als ball stretcher worden gebruikt. Dit komt door hun unieke vormgeving. Metalen cockrings bestaan vaak uit twee delen. Een meegeleverde bout houdt de twee halve cirkels bij elkaar. Een ball […]

Reageren op dit artikel