Marcel Breemans

Wat is een penispomp?

Penispomp xlargerVoordat er medicijnen bestonden voor een betere erectie (zoals Viagra of Libido Forte) was een penispomp het meest effectieve middel bij erectieproblemen. Vandaag wordt de penispomp nog steeds gebruikt voor een stevigere erectie, maar ook als hulpmiddel bij het vergroten van de penis!

Bij het gebruik van een penispomp dien je er echter wel voor te zorgen dat je niet te extreem pompt. Als je te hard pompt zal je penis vuurrood uitzetten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Er kunnen namelijk bloeduitstortingen ontstaan in de penis die achteraf een onaangenaam gevoel geven. Soms kan het ook gebeuren dat een te strakke huid gaat scheuren (bijvoorbeeld bij een strak besneden penis). Wees dus steeds voorzichtig en volg de gebruiksaanwijzing ten alle tijden!

Hoe gebruik je een penispomp?

Of je een penispomp gebruikt om je penis te verlengen of enkel en alleen om jezelf te plezieren, je begint altijd met een volle erectie. Voordat je de penispomp aanbrengt dien je de penis goed te voorzien van glijmiddel. Bij voorkeur breng je een glijmiddel op waterbasis aan. Wrijf ook een beetje glijmiddel in de afsluitring van de pomp. Op deze manier laat hij zich makkelijk in de koker glijden, dit geeft een aangenaam gevoel.

Je steekt de penis helemaal in de koker totdat de zachte afsluitring van de pomp tegen je schaamgebied drukt. Als je intiem bent geschoren is het mogelijk dat er direct een vacuüm ontstaat als je de koker een beetje terugtrekt.

Zodra je begint te pompen komt er een vacuüm vrij in de penispomp wat in het begin een raar maar aangenaam gevoel geeft. De bloedvaten zullen uitzetten en de bloedtoevoer naar je penis wordt nu extra gestimuleerd. Stop na enkele keren pompen zodat je penis aan de vacuüm druk kan wennen. Het kan misschien grappig zijn om je penis ineens zo uitgerekt te zien maar ken je eigen grenzen en stop als je een pijnlijk gevoel zou krijgen.

Met de vacuüm op de buis strak tegen je lichaam blijven pompen totdat je penis stevig overeind is. Nu moet je even stoppen om een aantal dingen te controleren. Voelt de druk nog steeds comfortabel? Kleurt je penis niet te rood of zie je verder geen ongewone verkleuringen? Als alles goed lijkt, pomp je weer een beetje meer. Controleer na enkele malen pompen steeds of alles nog oké is. Voelt je penis niet prettig aan dan dien je de druk direct af te laten door middel van het drukventiel. Wij adviseren om de penispomp niet langer dan 20 minuten te gebruiken per 12 uur. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk resultaat zien en vind je het effect grandioos. Maar het is beter om alles rustig op te bouwen. Er mag geen enkele reden zijn waarom het pompen pijn doet. Voelt het ongemakkelijk aan dan dien je direct te stoppen met pompen.

Wil je resultaat zien dan moet je het volgende schema aanhouden:

 • Pomp minstens drie keer per week gedurende 15 minuten
 • Pomp gedurende een periode van minimaal 4 maanden
 • Zorg dat je in een routine komt te vergelijken met een trainingsopbouw voor je spieren

Welke soorten penispompen bestaan er?

 1. Penispomp met balletje
  Dit is een van de bekendste en ook meest gebruikte penispompen. Je kan het principe eigenlijk vergelijken met de bloeddrukmeter bij de dokter. Met een rubber balletje pomp je als het ware de lucht erin. Met een penispomp doe je het omgekeerde. Hoe vaker je in het rubberen balletje knijpt, des te meer lucht wordt er onttrokken waardoor er een vacuüm ontstaat. Om de druk te verminderen open je het luchtklepje dat meestal op het balletje is bevestigd.
 2. Penispomp met zuiger
  Deze penispomp werkt eigenlijk zoals een manuele fietspomp waar de koker zich direct onder de pomp bevind.
 3. Penispomp met handgreep
  Deze wordt beschouwd als een van de betere penispompen. Ze zijn volgens gebruikers beter en makkelijker te regelen zodat je het vacuüm preciezer kan bepalen. De handgreep ziet er vaak uit als een pistool van een compressor.
 4. Elektrische penispomp
  De electrische penispomp is geschikt als je liever zelf niet wil pompen. Met de diverse instellingen en gereguleerde zuigkracht geven zij u een min of meer handenvrije ervaring. Elektrische penispompen zijn over het algemeen duurder in aankoop. De kwaliteit en het gebruiksgemak is meestel wel zeer goed!Penispomp Bathmate

Tot slot: Een variant op de bekende penispomp is de bathmate. Via de druk die het water veroorzaakt krijg je een hardere erectie en een langere penis. De penispomp is een goed gereedschap voor mannen die houden van grote, intense erecties of voor mannen die willen werken aan de vergroting van hun penis op lange termijn. Een penispomp is zeker aan te raden en veilig in gebruik indien je de gebruiksvoorschriften opvolgt. Verder is het aan te raden iets meer te investeren in een degelijke penispomp, ook voor de eerste keer. Een slecht werkende penispomp zal niet het gewenste effect geven waardoor je het gevoel zal krijgen dat een penispomp niet werkt.

2 Reacties

 1. avatar gunter zei:

  dag meneer
  ik heb ook een penispomp met een vacummeter
  tot hoeveel vacum mag je pompen.en hoe lang duurt dat voor je het recultaat er van hebt.
  mag je dat 2 keer op een dag gebruiken.
  na het pompen heb ik zo geen stijve meer is dat normaal.hoe veel cm kun je , je penis groter maken.dank u voor u meedewerking

  van gunter

 2. avatar grote dikke zaadpaal zei:

  ik pomp nu totaal al 2 jaar en mijn penis is van 18 cm naar 22 cm gegaan en het is een heel erg geil gevoel om zo’n dikke vette paal te hebben

  ja het ook normaal als je een giga harde pik hebt en na het pompen niet normaal een stijve pik krijgt

  mensen probeer de popm eens uit je wilt niks anders meer

Reageren op dit artikel