Alisa Dupont

Wat is elektroseks? Welke seksspeeltjes kan ik hiervoor gebruiken?

Een fascinerende en gloednieuwe vorm van bdsm is electrosex. Met electrosex geef je kleine, elektrische schokjes aan jezelf of aan je partner. Dit is zonder enige twijfel een spannende manier van seksbeleving. Er komt wel heel wat bij kijken! Voor personen met een hartkwaal of epilepsie kunnen de elektrische schokjes levensgevaarlijk zijn.

Het risico op brandwonden valt ook niet te onderschatten. Een hoge dosis elektriciteit kan de huid ernstig verbranden. Voor je elektrodes aanbrengt, smeer je best glijmiddel op waterbasis op het lichaam. Dit vermindert het risico op eventuele brandwonden. Heb je geen glijmiddel bij de hand? Gebruik olijfolie!

Probeer elektrodes ook niet te veel te gebruiken in de omgeving van het hart (zoals op de tepels, in de oksels, op de borstkas of op de armen). Elektrische stroom gaat namelijk van de ene elektrode naar de andere.

De seksspeeltjes voor elektroseks die in seksshops te koop zijn, voldoen aan strenge veiligheidsnormen. De voltage van deze seksspeeltjes is te vergelijken met dat van een zaklamp.

Elektrodildo’s

Elektrodildo CasanovaEr bestaan tegenwoordig heel wat dildo’s die geschikt zijn voor elektroseks. Je plugt ze in op de bedieningsunit, zet de stroom aan en kies de juiste frequentie. Je kan zelfs kiezen uit een analoge bedieninsunit (Mystim Pure Vibes) of digitale bedieningsunit (Mystim Tension Lover).

Voor beginners zijn er witte, plastic dildo’s met geleidende stukken gepolijst staal. Deze seksspeeltjes luisteren naar mooie namen als Casanova, Romeo, Julia en Tristan. De schokken van deze dildo’s voelen minder intens dan dildo’s die volledig van staal zijn. De elektrische schokken van zo’n elektrodildo voelen alsof de dildo sterk beweegt. Voor de gevorderde elektrolovers bestaan er dildo’s van volledig gepolijst staal, zoals Thin Finn, Egg-cellent Egon en Oh-thello.

7 Reacties

 1. avatar Electro Dude zei:

  Bestaan er ook penisringen om aan elektro seks te doen? Waar kan ik die kopen?

 2. avatar Jessy zei:

  Ik ben er gek op! Ik heb onlangs een casanova aangeschaft. Het voelt veel intenser als een echte vibrator.

 3. avatar Alexxxxx zei:

  Hoi elektro dude! je moet es in de seksshop van deze blog gaan kijken, dus bij seksshop erotiekonline, daar zijn penisringen in leer en metaal te koop.

 4. avatar funkie zei:

  ik heb eens ergens gelezen dat je in plaats van een glijmiddel op waterbasis een speciale gel voor elektro spullen moet gebruiken. klopt dat

 5. avatar No Name zei:

  dat klopt niet. in dat spul zit trouwens dezelfde samenstelling als in een glijmiddel op waterbasis. het heeft alleen een andere naam gekregen 🙂

 6. avatar Jessy zei:

  ik gebruik ook alleen maar een glijmiddel op waterbasis. een aangepaste crème kopen vind ik onzin. dat is pure commerce

 7. avatar ELVIRA zei:

  ELECTROSEX IS ZALIG
  DAT IS MET NIKS TE VERGELIJKEN

Reageren op dit artikel