Bart Van Lommelen

Wat neem ik mee naar een fetish club?

Oke, je bent overtuigd! Een fetish club is spannend en verrassend. Jij en je partner ontdekken een nieuwe wereld en leren de diepste verlangens van elkaar ontdekken. In de blog “Wat draag ik in een fetish club?” heb je kennis gemaakt met de perfecte outfit voor een fetish club. Latex, leder en vinyl zijn de populairste kledingstukken.

In een fetish club zijn de attributen minstens even belangrijk als de sexy fetish outfit. Niets zo lekker en opwindend als volledig in het fetish spel mee te spelen.

Halsband en leibandLatex masker met lippen

Wil je duidelijk maken wie de sub (onderdanig) of de dom (dominant) is in jullie relatie, laat de sub een halsband (met eventueel leiband) dragen. Een leiband is een veruiterlijking van de dominante relatie. Het geeft tevens jullie “eeuwige verbondenheid” aan.

De meeste halsbanden zijn van leder gemaakt, en sluiten met een metalen gesp. Dankzij de gespen kan je de halsband aan je eigen maat aanpassen. Is er een metalen ringetje aan de halsband, dan kan je een leiband of touw door het ringetje halen. Uiteraard zijn ook setjes (halsband met leiband) te koop. Dan heb je twee fetish-attributen voor de prijs van 1!

Blinddoek of Masker

Wil jij jullie avondje in de fetish club nog spannender maken? Met een blinddoek zie je helemaal niets en ben je compleet afhankelijk. Heerlijk! Een masker zoals het latex masker met lippen (zie afbeelding) maakt je onherkenbaar. Dit is sexy en verrassend. Heb je in de nabije omgeving een hoge functie en wil je liever niet herkend worden? Draag een masker!

Klapzweep

Wanneer je mannen en vrouwen in sexy latex of lak kleding ziet voorbij wandelen stijgt onvermijdelijk de drang om hen een mep te geven. Neem daarom een stevige, (liefst) lederen klapzweep of paddle mee. Hierdoor kan je op tijd om een mep vragen, of, passerende leden een kleine tik op hun sexy billen geven. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar het zweepje in handvorm Zweepje in handvorm.

Deze klapzweep is stevig, sexy en mooi om te zien.

6 Reacties

 1. avatar boy69 zei:

  interessante fetish weetjes! ik krijg mijn vriendin jammer genoeg niet mee naar een fetish club gaan. zou ik alleen gaan?

 2. avatar fetish queen zei:

  wanneer je alleen gaat word je zo geil dat je foute dingen gaat doen, dus gaat zeker niet alleen. dat is mijn persoonlijke ervaring 🙂

 3. avatar hannes zei:

  ik denk dat zo een uitstapje naar een fetish club niet goed is voor een relatie!

 4. avatar mara zei:

  waarom zou dat slecht zijn voor de relatie? dat ik vind ik kleingeestig!!

 5. avatar angel69 zei:

  wij hebben altijd een leiband bij. dan zien ze dat mijn man bij mij hoort en dat ze er van af moeten blijven. ik bepaal wanneer hij mag drinken, eten en soms zelfs wanneer hij mag praten. we vinden het zalig en het geeft onze relatie een serieuze opkikker!!

 6. avatar Kelsey zei:

  af en toe een beetje fetish is wel leuk maar naar een fetish club gaan is toch ver boven mijn petje. ervaringen zijn altijd welkom 🙂

Reageren op dit artikel