Gitte

Wat zijn bullet vibrators? Hoe moet je ze gebruiken?

Club Vibe OhmibodBullet vibrators en eitjes zijn de meest ongewaardeerde seksspeeltjes. Deze sekstoys zijn klein, maar er schuilt heel wat kracht in deze kleine speeltjes. Bovendien kan je ze discreet wegbergen. Een bullet vibrator lijkt op een kogel. Het heeft een ovaalachtige of een ronde vorm. Vibrerende Eitjes lijken op eieren. Dit betekent dat ze een gladde top hebben en ovaalvormig zijn. Je hebt vibrerende eitjes en bulletjes die erg klassiek werken. Je draait aan de draaiknop of je drukt op de push-button waardoor de speeltjes beginnen te trillen. De nieuwste eitjes en bulletjes werken met een draadloze afstandsbediening, zoals het draadloos eitje. Deze seksspeeltjes zijn perfect om samen met je partner te delen. Een bijzonder eitje is Club Vibe Ohmibod (zie afbeelding). Dit vibrerende eitje werkt op het ritme van muziek, maar ook op stemgeluid. Je kan dit speeltje aansluiten op je mp3- of cd-speler.

Wist je bovendien dat vibrerende eitjes en bulletjes erg goedkoop waren. Voor minder dan € 25 heb je al een seksspeeltje met een draadloze afstandsbediening.

Hoe moet je vibrerende eitjes en bullets gebruiken?

Vibrerende eitje en bulletjes zijn klein, maar kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

 1. Gebruik je bullet of eitje om de clitoris te stimuleren. De meeste vrouwen krijgen een orgasme wanneer hun clitoris wordt gemasseerd. Een bullet of vibrerend eitje ligt goed in de hand, is klein, maar trilt toch enorm snel. Hierdoor wordt een eitje of bullet het perfecte speeltje voor de clitoris. Je kan dit speeltje in je eentje gebruiken, maar ook samen met je partner delen. De beste bullet voor de clitoris is zonder twijfel Love Bullet.
 2. Masturberen met een bullet of vibrerend eitje is geweldig, maar samen dit speeltje gebruiken zorgt gegarandeerd voor meer genot. Nestel je tegen je partner met je rug tegen zijn borstkas. Geef hem de bullet en laat je mannelijke partner met de bullet over de clitoris wrijven. Dit intieme spel is werkelijk heerlijk.
 3. Tast andere erogene zones af. Een bullet is zeer geslaagd om de clitoris te prikkelen, maar probeer een vibrerend eitje eens tegen de tepels of eikel. Zeer verrassend.
 4. Combineer een bullet met orale seks. Terwijl je de penis of vagina likt kan je een vibrerende bullet gebruiken om de clitoris of de balzak te stimuleren. De combinatie van oraal plezier met fluisterstille vibraties zorgt voor een zeer geslaagd voorspel.
4 Reacties

 1. avatar meid zei:

  ik gebruik al jaren een kogeltje in plaats van een vibrator. ik verstop het in een zakdoek in mijn nachtkastje en mijn man heeft het dingetje nog steeds niet gevonden 🙂

 2. avatar patatje zei:

  juist omdat ze klein zijn voelt het alsof het je vinger is dat vibreert. fantastisch.

 3. avatar prinses zei:

  ik heb alleen nog maar vibrators geprobeerd maar dit klinkt wel goed. zijn er ervaringsdeskundigen? 🙂

 4. avatar aatje zei:

  wij gebruiken een kogelvibrator met zn 2. mijn man begint bij mijn nek en dan mijn (gevoelige) tepels en laat de kleine kogel over mijn clitje gaan! een heerlijk gevoel.

Reageren op dit artikel