Valerie Maes

Wat zijn de beste masturbators?

Masturbators zijn seksspeeltjes voor mannen. Ze hebben een gat waar de penis wordt ingestoken. De buitenkant van een masturbator kan verschillende vormen hebben. Er zijn masturbators die op een vagina gelijken, maar ook masturbators die een vagina of mond imiteren. Veel belangrijker dan de buitenkant is de binnenkant van een masturbator. De binnenkant is immers het gedeelte dat de penis en eikel stimuleert. Er zijn verschillende masturbators, en er is een groot kwaliteits-, gebuiks- en prijsverschil tussen deze seksspeeltjes. Wat zijn nu de beste masturbators, en waarom zijn deze seksspeeltjes het best?

Masturbators zonder condoomfleshlight original

Wanneer een man een masturbator zonder condoom kan gebruiken, voelt hij de binnenkant van het seksspeeltje veel intenser. De verbondenheid met de masturbator is veel heviger, wat resulteert is een zalig orgasme omdat de penis veel directer wordt verwend.

Een masturbator kan je zonder condoom gebruiken wanneer de masturbator uit elkaar te halen valt (zoals de Fleshlight Original, zie foto) of wanneer er achteraan de masturbator een gat is (zoals bij passionate pussy). Dan kan je de masturbator snel en makkelijk proper maken met een beetje water. Heb je een gesloten masturbator dan hoort een man een condoom te gebruiken. Doet hij dat niet, dan vraagt de poetsbeurt van de masturbator veel tijd en werk. De masturbator moet dan gereinigd worden met een geschikte toycleaner.

Masturbators voor een strak gevoel

Hoe strakker de masturbator om de penis zit, hoe intenser de penis wordt gestimuleerd. Een strakke masturbator voelt als een maagd. De bekende Tenga cups zijn strakke masturbators. Ze liggen goed in de hand, zijn van zacht en veilig materiaal vervaardigd en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien bevatten ze een kleine hoeveel glijmiddel waardoor de masturbator nog natuurlijker voelt.

Masturbators met vibratie

Masturbators met vibratie verwennen de eikel en penis met heerlijke vibraties. De trillingen vibreren tegen de erogene plekjes van de man waardoor de gevoelige huid van de man nog veel heviger wordt verwend. Dit zorgt ervoor dat de man op een andere manier (vaak heviger) klaarkomt.

6 Reacties

 1. avatar HENK zei:

  DE FLESHLIGHT IS EEN ZALIGE MASTURBATOR

 2. avatar bose zei:

  ik heb ook alleen maar goede ervaringen met de fleshlight. ben ook wel nieuwsgierig naar de sexspeeltjes met vibratie.

 3. avatar Pas zei:

  Ik heb een tenga ei en dat is beter als de andere speeltjes die ik heb geprobeerd

 4. avatar jokke zei:

  een masturbator is idd een aanrader. heb ooit een opblaaspop gehad maar dat is iets banaals in vergelijking met masturbators

 5. avatar y zei:

  een masturbator is heel leuk en zeker die met vibratie. het geeft een lekkere prikkeling aan de eikel als je de vibratie aan de top van de penis houd

 6. avatar +Koen+ zei:

  Ik heb ooit een masturbatiegrotje gehad maar dat ding mr 1 keer gebruikt. Vond het minder leuk als een opblaaspop.

Reageren op dit artikel