Marcel Breemans

Seksspeeltjes voor Mannen: De beste op een rijtje gezet.

Seksspeeltjes voor mannen vind je in verschillende formaten. Je hebt seksspeeltjes die de eikel en penis verwennen en speeltjes die de prostaat stimuleren. Sommige mannen verkiezen stimulatie van de tepels, anderen prefereren een intense massage van de anus. Wanneer je op zoek bent naar een goed sexspeeltje, moet je jezelf eerst de vraag stellen welke intieme zone je wilt stimuleren. Vind je het lekker dat de penis wordt verwend, of hou je van anale penetratie? Sommige mannen hebben gevoelige tepels en kunnen intens genieten van tepelzuigers. Maar wat zijn nu de beste seksspeeltjes voor mannen? Of kortweg, welke speeltjes scoren goed bij onze klanten. We stellen je de beste masturbator en de populairste prostaatstimulator voor.

Prostaat stimuleren met Rude Boy Prostaat Stimulator

Rude Boy Prostaat StimulatorDe prostaat stimuleren is een populaire seksuele activiteit geworden. Een decennia geleden was het stimuleren van de prostaat een ontzettend groot taboe. Om de prostaat te kunnen te verwennen moet immers dan anuw worden gepenetreerd. Dankzij verschillende media zoals tijdschriften en praatprogramma’s is het stimuleren van de prostaat populair geworden. Mannen ontdekte dat wanneer de prostaat wordt gestimuleerd of wordt gemolken het mannelijke orgasme veel heviger is.

De Rude Boy Prostaat Stimulator is qua vorm en materiaal perfect. Deze knappe prostaatstimulator werkt heel gemakkelijk. Doe een beetje glijmiddel op het topje en schuift de vibrator in de anus. Door zijn anatomische vorm raakt hij de prostaat op de juiste plek. Je drukt op het knopje en deze stimulator begint lekker te trillen. Perfect!

 

Black Tenga Flip Hole

 
Black Tenga Flip Hole
De Black Tenga Flip Hole is de opvolger van de witte Tenga Flip Hole. Dit populaire seksspeeltjes is een kwalitatieve masturbator die de hemel op aarde belooft. Hij werd ontwikkeld door het bekende Japanse bedrijf Tenga. Tenga werd enkele jaren in het leven geroepen en produceert duurzame en effectieve sexspeeltjes voor mannen.

De Black Tenga Flip Hole is een populair speeltje om verschillende redenen. Allereerst kan je deze masturbator zonder condoom gebruiken. Na het masturberen haal je de Flip Hole uit elkaar, was je hem onder water en laat he hem even drogen. Zonder condoom wordt een penis veel intenser verwend. Aan de binnenkant heeft de Black Tenga Flip Hole een verrassende structuur die de penis en eikel op verschillende manier stimuleert. Deze hoogwaardige design masturbator wordt met 3 soorten glijmiddel geleverd waardoor je lekker kunt experimenteren. Welk glijmiddel vind jij het lekkerst?
 
 

Pulse, de revolutionaire mannelijke stimulator, ook leuk voor koppels.

Octopuss Pulse
Als eerste en belangrijkste is Pulse een revolutionaire mannelijke stimulator die oscillaties gebruikt om de mens te stimuleren. Dit is de primaire functie van Pulse en wat het onderscheidt van alle speeltje die daar voor zijn gekomen.

Naast het feit dat het de volgende generatie in mannelijke speeltjes is, is Pulse ook leuk voor koppels. Ongelooflijk veelzijdig, kan Pulse worden gebruikt als een stimulator of zelfs als een fantastische handsfree aanvulling op het voorspel.

Een bijkomend voordeel van het Pulse ontwerp is dat de man geen erectie nodig heeft om het te gebruiken. Aan de ene kant kan de gebruiker genieten van de sensatie van het stijf worden, maar anderzijds biedt het geweldige mogelijkheden voor mensen die last hebben van erectiele dysfunctie (ED). Het koppel kan dichterbij het gevoel van ‘de liefde bedrijven’ komen dan ooit tevoren.

Pulse als solo speeltje voor mannen

Jaren van medisch onderzoek heeft vastgesteld dat vibraties toegepast op een zeer specifieke manier een man wild maakt. Pulse heeft deze wetenschap ingezet via de oscillerende Pulse-Plate, ontworpen om het meest krachtige en unieke orgasme dat je ooit hebt meegemaakt te leveren.

Als solo speeltje, kan Pulse gebruikt worden op twee manieren. Ten eerste, wanneer gebruikt in combinatie met glijmiddel wordt Pulse een revolutionaire next-generation masturbator.

Als alternatief, zonder glijmiddel, is Pulse meer als een statische stimulator. In dit geval biedt de Pulse-Plate stimulatie rechtstreeks aan de frenulum. Deze sensatie zal compleet anders zijn dan eerder meegemaakt: testers hebben verteld dat ze een meer krachtige en langdurige orgasme ervaren hebben en dat lijkt op het helemaal opnieuw leren van masturberen.

De twee verschillende ervaringen die je krijgt met en zonder glijmiddel betekent dat het bezit van Pulse is alsof je twee speeltjes in één hebt.

Pulse als een speeltje voor koppels

Gedragen door hem, van genoten door beide, is Pulse is een revolutie in seksspeeltjes voor koppels. Ongelooflijk sexy en intiem, laat de unieke handsfree ervaring je vrij om je volledig op elkaar te richten.

Geniet van de meest verbazingwekkende gelijktijdige orgasmes: Pulse zal voorspel omzetten in het een event. Leuk, uniek en ongelooflijk sensueel, kan Pulse gebruikt worden met slap of hard, tijdens het voorspel en zelfs tijdens ondiepe penetratie en in tal van posities.

Wat is PulsePlate technologie?

PulsePlate technologie is het gepatenteerde systeem wat Pulse gebruikt om hoge amplitude oscillaties in plaats van lage amplitude vibraties te leveren.

Medisch onderzoek heeft vastgesteld dat oscillaties toegepast op een zeer specifieke manier ongelooflijk diepe en krachtige orgasmes voor een man kan creëren. Pulse heeft deze wetenschap ingezet via haar PulsePlate.

Oscillatoren zijn alledaags in de wetenschappelijke wereld, Pulse is echter de eerste die deze technologie op de bredere markt van mannelijke seksspeeltjes brengt. In tegenstelling tot vibrators, levert Pulse krachtige en diepe high-amplitude golven rechtstreeks direct op het meest gevoelige gebied van de man, zijn frenulum.

3 Reacties

  1. avatar raoul zei:

    dit zijn inderdaad de beste sexspeeltjes voor mannen! ik heb ze alle 2 en zou het heel moeilijk vinden om te kiezen

  2. avatar me zei:

    raoul, doet die plug geen pijn??

  3. avatar raoul zei:

    pijn?? genoeg glijmiddel en het gaat heel lekker naar binnen. het is van vorm gewoon gemaakt voor je kont

Reageren op dit artikel