Valerie Maes

Wat zijn rabbit vibrators? Hoe ze gebruiken?

Rabbit Rouser VibratorRabbit vibrators zijn de meest populaire vibrators. Rabbit vibrators zijn vibrators met een schacht en een clitorisstimulator.

 • De clitorisstimulator lijkt op een konijntje. Met zijn oortjes of zijn pootjes verwent dit lieve diertje, de clitorisstimulator, de clitoris. Je kan de clitorisstimulator vaak afzonderlijk bedienen.
 • De schacht van een rabbit vibrator lijkt sterk op een penis. De gladde eikel glijdt soepel in de vagina. Een rabbit vibrator heeft roterende parels die om hun as draaien. Dat stimuleert de vagina op een erg intense manier. De schacht kan je meestal in verschillende richtingen laten draaien.

De meest populaire rabbit vibrator is Rabbit Rouser (zie afbeelding). Hoogstwaarschijnlijk komt dit door de interessante prijs van slechts 29.95 euro. Deze rabbit vibrator is bovendien van degelijk, gebruiksvriendelijk materiaal gemaakt. Dankzij de mooie bedieningsknop is de trilfrquentie eenvoudig te regelen.

Hoe een rabbit vibrator gebruiken?

Een rabbit vibrator wordt meestal met een bijgeleverde handleiding geleverd. De gebruiksaanwijzigingen leggen duidelijk uit waarvoor ieder knopje dient. Bestudeer de handleiding en leg je neer in een comfortabele positie. Zorg ervoor dat jouw favoriete rabbit vibrator vlotjes in de vagina kan glijden. Het beste is om je benen te openen en je knieën lichtjes te buigen.

Rabbit vibrators hebben een dikte die rond 3 cm doorsnede schommelt. We raden daarom aan glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dan schuift de vibrator soepel in de vagina en stoot het konijn lekker tegen de clitoris.

Mijn eerste rabbit vibrator?

Jack Rabbit Vibrator

Overtuigd? Tijd om je eerste rabbit vibrator te kopen! In een seksshop vind je een enorm aanbod rabbit vibrators, maar hoe weet jij nu wat de beste rabbit vibrator? Ik raad steeds Jack Rabbit vibrator (zie afbeelding) aan. Deze vrolijke rabbit vibrator heeft een afstandsbediening (niet draadloos!) en heeft de correcte afmetingen. Hij is niet té groot en trilt voldoende hard. Deze rabbit vibrator is de ideale starter. Je betaalt slechts 22.9 euro voor deze gebruiksvriendelijke en stevige vibrator.

13 Reacties

 1. avatar Carol zei:

  Valerie, leuk dat je er over schrijft. je hebt die kleinere rabbit vibrator aan mij aangeraden en ben er nog steeds zeker tevreden over.
  het is een goede vibrator om mee te beginnen, maar nu zoveel tijd later, vind ik hem nog steeds geweldig 🙂
  Wanneer de man van huis is, gaat jack rabbit beginnen te trillen 🙂

 2. avatar Vereycken D. zei:

  eerlijkheid wint! rabbit vibrators zijn veel beter dan gewone vibrators 🙂

 3. avatar leen28 zei:

  ik heb nog nooit een rabbit vibrator geprobeerd, juist omdat het mij stoorde dat daar een diertje bij was. dan kan je de vibrator toch niet helemaal in de vagina steken?

 4. avatar gerty zei:

  dan moet je een lange rabbit vibrator kiezen,he! maar…de moment dat je clit wordt gestimuleert heb je eigenlijk geen lange penis meer nodig.

 5. avatar Neleke zei:

  ik kan toch niet klaarkomen wanneer mijn clitje word gestimuleerD! Dat voelt helemaal niet lekker. Ik heb liever een dikke g-spot vibrator dan een vibrator met een diertje.

 6. avatar J.K zei:

  een combinatie gspot en clit vind ik het beste 🙂

 7. avatar gekkie zei:

  de gspot bestaat niet!

 8. avatar jessicaatje zei:

  @ gekkie, mijn gspot bestaat wel degelijk! ik kan zelfs alleen maar klaarkomen wanneer dat stukje word gestimuleerd

 9. avatar fancy lady zei:

  euhm waar ligt de gspot?

 10. avatar mooi meisje zei:

  de vinger een beetje krommen in de richting van de buik en dan voelen naar een ruw plekje. Dit is de gplek. bij de ene persoon is die al wet wat kleinder dan bij de andere.

 11. avatar jj zei:

  ik dacht dus altijd dat deze vibrators tarzans waren. rabbit vibrators is echt een grappige naam 🙂

 12. avatar maya de bij zei:

  tarzans hebben een clitoris en anus stimulator

 13. avatar 13jarigmeisjedievibratorspiktvanhaarzus zei:

  Mijn grote zus heeft 4á5 vibrators.
  ik kijk graag porno films op internet.
  en als ik dan alleen thuis ben,
  gaa ik naar me zus d’r kamer en Pak ik de rabbit vibrator, hij voelt héérlijk aan!!
  oke nu ben ik mischien wel 13 en de meeste mensen die zich zelf matuberen zijn 17+ maar ik heb óók mijn éígen mening 😀 nog veel plezier met dit leuke speeltje

Reageren op dit artikel