Alisa Dupont

Welke vibrators zijn perfect voor vaginale stimulatie?

Vibrators zijn seksspeeltjes die werden ontwikkeld om de vrouw te plezieren. Deze seksspeeltjes trillen en stimuleren op deze manier de gevoeligste zenuwen. Met een vibrator kan een vrouw makkelijk een (krachtig) orgasme krijgen. Vibrators zijn het perfecte hulpmiddel om bepaalde plekjes te stimuleren. Voor elk gevoelig lichaamsdeel bestaat er een vibrator. Er zijn vibrators die de g-plek, clitoris of vagina verwennen, maar ook vibrators die verschillende zones onder handen nemen.

De vibrators die de vagina stimuleren zijn zeer geschikt als eerste seksspeeltje. Dus, welke vibrators werden ontworpen voor vaginale stimulatie?

Levensechte vibratorslevensechte blanke vibrator

Levensechte vibrators zijn vibrators in de vorm van een penis. Door deze natuurlijke vorm glijden deze trillende genotsmiddelen makkelijk in de vagina. Meestal zijn realistische vibrators van een levensecht materiaal gemaakt. De combinatie van realistisch materiaal met natuurlijke vorm maakt dat deze seksspeeltjes bijna niet van een echte penis zijn te onderscheiden. Vaak hebben deze vibrators een stevige balzak en een ontblote eikel. Sommige levensechte vibrators hebben een zuignap. Dankzij dit extraatje kan je de vibrator diep in de vagina schuiven, en, allerlei posities proberen.

Voor het maximale, realistische gevoel is een glijmiddel een aanrader. Het zorgt voor een natuurlijke geleiding en maakt het vibratorspel prettig en realistisch.

Klassieke vibrators

Klassieke vibrators zijn rechte vibrators. Door hun slanke en rechte model gaan deze vibrators makkelijk in de vagina. Sommige klassieke exemplaren hebben een speciaal reliëf van nopjes, ribbels of bolletjes. Dit zorgt voor een bijzondere massage van de vagina. Klassieke vibrators heb je in alle materialen en vibratiesnelheden. Vaak vibreert een klassieke vibrator traploos. Dit betekent dat je de vibraties van zacht naar hard kunt fijnstellen. Hoe harder het materiaal (bijvoorbeeld glas, plastic of metaal), hoe krachtiger de vibrator trilt.

4 Reacties

 1. avatar nicky zei:

  Ik hou meer van stimulatie van de clitoris

 2. avatar miamara zei:

  idem 🙂 ik kom zelfs nooit klaar wanneer ik word gepenetreerd

 3. avatar pimelien zei:

  ik vind het juist heel vervelend wanneer aan mijn clitje komen. het irriteert

 4. avatar wenneke zei:

  ik vind ook wel dat er niks beter is als een vibrator die op een penis lijkt. dat is puur genot. en perfect voor iemand die van een dik formaat houdt (zoals ik)

Reageren op dit artikel